Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Stwierdzam, że moi mówi sąsiedzi z góry są psychiczni. A ich dziecko to diabeł. Dlaczego? Dlatego, że tak dają czadu muzyka, że masakra. A ten dzieciak skacze i mam wrażenie, że sufit mi spadnie.
Ewel ja pilam teraz pierwszy cykl, a co chcialas wiedziec?
Zastanawiam sie nad kupnem kolejnej paczki, ale ja bralam do dni plodnych, inne dziewczyny radzily by caly cykl
Julia chciałam zapytać czy dodatkowo też trzeba brać folik w tabletkach? Czy on już jest w wystarczającej dawce w inofolicu? Ciekawe czy on coś faktycznie daje..
Ewel powiem ci tak czytalam troche na ten temat bo tez bylam ciekawa z ta dawka kwasu foliowego i inne dziewczyny napisaly mi tak ze jak pije 1 saszetke dziennie to brac dodatkowo kwas, ale gdy pijesz 2 saszetki dziennie bo niektore tak stosuja to niema potrzeby bo juz jest odpowiednia dawka kwasu.
Powiem ci tam ja pilam kolo 20dni i powiem ci ze jakis nowych rzeczy niezauwazylam...moze troszke sluz podczas owulacji bylo go wiecej, a to bedzie twoj pierwszy cykl?
Tak pierwszy wlasnie. Ja z jednej strony w suplementy nie wierzę ... Ale Doktorka mi poleciła pic ... Spróbuję bo nie zaszkodzi w sumie Ale myślę że jeśli ma cos dac to pewnie po dłuższym stosowaniu...