reklama

Staraczki 2014 :)

ja pierwsza nocke mialam i jeszcze 4 przedemna.

Anula, - co do tych testow owu, moim zdaniem troszke jeszcze za jasne te krechy. Najlepiej jakby byly obie tej samej barwy lub testowa ciemniejsza.

Wstalam i zbieram sie do miasta. Musze cos wymienic. Jak na razie to bol zelzal ale na poczatku bardziej bolala lewa stwona pozniej obie a na koniec zaznaczyla sie prawa strona. Tak jakby owulacja byla z obu. Takie bole w nocy mnie braly ze mozna bylo wyjsc z siebie. Teraz to tylko wzdecie mi zostalo. Mam nadzieje ze zejdzie bo paskudnie przy tym sie czuje, nie moge tak jesc.

reklama
A do mnie wlasnie dzwonil i przepraszal hehe ale ja mam narazie focha i niemam ochoty na rozmowe:/
No widzisz dziwne te chlopy:/
Moj na szczescie zawsze napalony;-) ale jak powiem ze to ten dzien to mozesz sobie wyobrazic....ze jemu sie niechce i srete tete....:/

Aschlee moge sobie wyobrazic twoje nerwy!:-( kibicuje Tobie &&&&& i czekamy na wiesci!!!

Jolasia a ty robisz tylko na nocki?

Za 2 miesiace wiosna?;-) super;-)

lux, aj całokształtem .. może jestem przewrażliwiona, ale non-stop rozmawia o swoim dziecku jakie to jej szczęście itp. mam wrażenie, że robi to specjalnie.. i w ogóle chwali się wszystkim, poniża wszystkich i wszystko, stawia warunki.. rządzi się jakby to była jej firma, dużo by mówić..

anula, ehh z tymi testami owu, ja miałam podobnie 2 cykle temu kiedy je robiłam nigdy nie było ciemniejszej, aż tak ;/ może owu przed Tobą:*

julia, przyyjdzie na pewno, skoro lekarz na podstawie wyników powiedział, że wygląda na to, że nie ma u mnie owulacji.. choć łudzę się trochę, bo to było 2 cykle temu robione wyniki, więc może coś tam skoczyło w górę :( ehhh po co ta nadzieja, nie ma co się nastawiac :)

ehh unikam rodziny męża w ogóle ostatnio, nie mam ochoty z jego ojcem gadać, a on co tydzień musi się z nami widzieć... on wszystkim wszystko planuje i ostatnio złapał fazę , że w maju mamy sobie zrobić dziecko, bo będę już po szkole.. jak mnie to wkurza, w końcu powiem, że się staramy od tamtego maja, bo to mnie drażni niesamowicie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry