reklama

Staraczki 2014 :)

Julcia szczerze powiem ze przestalam o tym myslec jak tylko zadzwonila lekarka.Po prostu wydaje mi sie ze musi byc ne wesolo skoro nie chciala nic powiedziec.Mam tylko nadzieje ze to nie bardzo nic zlego...

Jezeli to ma byc zagrozeniem dla Fasolka to lepiej zeby okazalo sie ze test byl do dupy...

reklama
Lux ja pizze jadlam w nocy;-)

Wogole jaki zimno jest:/ w nocy sie telepalam:/ musialam sie porzadnie ubrac koc i koldre na tp...caly wieczor okno otearte tp potem dupa zarznieta:/

Kurde gnije w lozku za 3 godz wyjazd...

Aschlee
Kochana a moze poprostu ona nie moze mowic o wynikach lekach przez telefon. Bo jaka ona ma pewnosc ze ty to ty. Jedna na czerwcowkach miala telefon zeby odebrac wyniki na hiv i chlamydie chyba i jeszcze jakies i poprostu jak pytala babka nie chciala nic powiedziec. Wiadomo jak przezywala a okazalo sie ze wszystko ok jest tylko ona nie mogla nic przez tel. Powiedziec. Ja jestem dobrej mysli ze nie jest az tak bardzo zle jak sie obawiasz. Bo przeciez masz juz dziecko jedno swoje wiec co by sie tak nagle az tak musialo spierniczyc??? Nieee ja mysle ze bedzie ok. :*

Aaaahhh pizzaaa mmmm
No zjadlabym... niestety zaraz zabieram sie za drugie. Mamuska zupe konczy i czekam az kuchnie zwolni. Kiedy w koncu ten remont sie skonczy i bede miala wszystko swoje... kuchnie lazienke sypialnie salon ... ehh myslalam ze do konca roku sie wyrobimy a teraz sie modle zeby do porodu zrobic. Eh beznadzieja... jakbym w totka wygrala zatrudnilabym ekipe i raz dwa by zrobili...

Miss kochana tylko tu jest troche inaczej i wszystkie wyniki mowia Ci telefonicznie zebys nie musiala tylko po to przyjezdzac.Jak anemie mialam tez dzwonili i mowili przez telefon ze ja mam i ze recepte poczta wysla.Pozytym ona powiedziala ze wyniki nie sa dobre ale ze wiecej powie na wizycie bo to nie rozmowa na telefon
Dobra nie truje juz.Odezwe sie jak cos bede wiedziec

Ostatnia edycja:
A M mnie pyta gdzie stoim z ciaza?...a ja ze w czarnej dupie jestesmy:/
Ciesze sie ze zapytal o stan rzeczy, wytlumaczylam mu jaki mam plan dzialania...

Miss no rozumiem twoje rozzalenie nad swoja kuchnia, co swoje to swoje;-) no mam nadzieje ze M uda sie ogarnac to do porodu!!

Lux i jak tam pizza?

reklama
Julcia
Dobrze ze zapytal. Czyli nie jest mu obojetne a to wazne :-)

Moj m wlasnie smazy mielone i sos miesza ;-) ja poleglam postalam chwile i cale podwodzie mnie boli... znow sie od ciezaru dziecka naciaga wszystko. Masakra... jak ja mam tylko lezec to odlezyn sie nabawie :-\ nigdzie pojsc nawet nie moge chocby na lowy do lumpka a jak pojade do ggina do wro prowadzac auto to juz nie wiem bbbrr przeraza mnie to :-\

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry