reklama

Staraczki 2014 :)

Achlee jak nerwy? Dalas rade troche pospac?

Lux niech maz ja ladnie wymasuje:-D

Jugoslawa no samopoczucie kiepskie chyba ide jeszczd nadrzemke, M poszedl z corka kolo domu wiec cisza w domu...
Ekonomiczna powiadasz?;-) no ja tez hehe;-)

reklama
Jugoslawa oby nie...

Julia nerwy? Ja juz klebkiem nerwow jestem.Weekend gdzie moglam odespac to zas pojawil sie inny problem i pospane.Snia mi sie jakies totalne bzdury.Z tych nerwow juz mnie cale serducho boli.Nic tylko bym kawe za kawa pila.Miejsca sobie znalezc nie moge.Czasem chce zajac glowe czym innym ale co ksiazke wezme to sie skupic nie moge i za chwile odkladam.Nie chce smecic dlatego malo pisze

Julcia nie przyszla.jutro rano chyba robie aczkolwiek bede musiala tam zadzwonic bo ona mowila ze bede musiala u niej zrobic test bo musza wiedziec jak dzialac dalej jezeli ciaza bedzie.

Hej
Ja dzis juz lepiej... zjadlam miske kaszy mannej :-)

Jugoslawa
A u ciebie jak ? Przeszlo wczoraj? Spacer po lesie .mmmmm u mnie snieg popadal i tez bym poszla do lasu bo mam 150 m od siebie :-) no ale nie bede ryzykowac. Pycha obiad :-) ja dziss robie pulpeciki w sosie pomidorowym :-) i ogoreczki jakies z czyms kupilam w sloiku.

Anula
Blanka to moj pierwszy typ i ja bym chciala ale maz kategorycznie sie nie zgadza... zgred ;-) jemu sie lena nawet nie podoba tylko jagna i marysia... sorry ale marysia nie zrobie przyjemnosci tesciowej ;-):-D wiem wredna jestem ;-)

Watpliwosci
Piekne te obraczki bedziecie mieli. A ta sukienka to boska jest!:-)

Julcia
Udanej imprezki :-)fajnie ze dzionek mialas udany :-)

Aschlee
A moze jakis film zapodaj? Wyjdz z mezem do knajpki na obiad do kina na film bajke z mloda? Co by troszku mysli odgonic... wspolczuje tych nerwow ja znajac siebie bym chodzila jak bomba zegarowa cyk cyk cyk cyk... wiec w pelni cie rozumiem. Ale mam nadzieje ze czekaja cie jak najbardziej pozytywne wiadomosci odnosnie lekow za co mocno trzymam kciuki &&&&
Ja bym chyba zrobila i w domu i tam zeby isc ciut spokojniej do nich.

Anulcia
A dobrze dziekuje narazie ok :-) no niby tyle imion nam sie podobalo ale nie sadzilam ze sie uda cipeczka bo domyslalam sie ze bedzie problem z imieniem...

Hmm cos bym dzis porobila bo mam dosc gnicia w lozku...

reklama
Anula tak wczoraj dostal juz rozgrzeszenie;-)

Miss no to super ze dzis lepiej sie masz;-)
Ciekawe to ja jaki kompromis pojdziecie;-) haha mass racje, tesciowa sobie pomysli ze wzielas jej rade do serca z imieniem hehe;-)
Wczoraj sobie sciaglam aplikacje i ta wyliczyla mi ze niby jutro powinnam dostac @ bo liczy 35dc... a mnie juz takie cykle wkurzaja:/ nigdy niewiesz kiedy dostaniesz:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry