reklama

Staraczki 2014 :)

jugoslawa, - to byly metry kwadratowe (m2) ale 700 zl + oplaty za 25metrow z yposarzona kuchnia a reszta do umeblowania to bardzo durzo. Jeszcze nie ma gdzie w poblizu zostawic auta bo podworze kamienicy to kilkanascie metrow. Wszedzie naokolo platne parkingi.

Miss, - to dobrze ze juz jesz. Moze sproboj sobie kaszy orkiszowej, razowej. Troszke bardziej odrzywcza. Jak mnie tak na max niedobrze bylo to jadlam suche bolki pozniej przechodzilam do masla i tak stopniowo.

Aschle, - kurna, ciezko, ze cos nie tak ale jak bedza leki dobrze dobrane to i z ciaza moze bedzie lzej.

Dzis pospalam bite 5,5h po pracy. Fajowo. Zadko az tyle sie zdaza. W pracy nie bedzie dzis czasu na odpoczynek. Mam nadzieje ze cos sie popsuje i bedzie luz.

reklama
Miss tez bylam pozytywnie zaskoczona;-)
Oj bidulo ty co przejdziesz w tej ciazy...ale dobrze ze M pomaga;-)

Jugoslawa wspolczuje takiego wynajmu...my mieszkamy na swoim i niewyobrazam sobie placic za wynajem...to tak duzo pieniedzy:/

Sprobowalby nie pomagac ;-) ale sie zdenerwowalam bo tak podsumowujac ile musze wycierpiec sie poswiecic przelezec poczuc bolu i w ogole az do czasu po skonczonym pologu to kuzwa czemu ja mam miec ostatnie slowo co do imieniao_Oo_O OOO niee tak napewno nnie bedzie!:-D

Ja tez czesto wynajmowalam we wrocku z rachunkami taki 36-40 m2 placilismy 1500 miesiecznie. Cala jedna wyplata przy lepszym miesiacu. Takze dramat i ciesze sie ze jest jak jest ze pol domu nam rodzice dali i pidworko bedziemy dzielic ale robimy cos dla siebie. Na podworku dla siebie pozniej dla naszych dzieci. Ale zdaje sobie sprawe ze nie kazdy ma takie mozliwosci. Niestety taki kraj. Powiem wam ze jeszcze jak slysze o tych kredytach we frankach... ze ludzie rzadaja by im panstwo pomoglo w splacie to mnie trafia...aaggrr

Jolasia
No takich wynalazkow nie lubie ;-) Ale juz mi przeszlo wiec moge w miare normalnie jesc. Wspolczuje tyle pracy jeszcze w weekend... wyspij sie ile mozesz!

Oj, zadzialalo.
Nie moglam urzuwac forum.misss, - my bedziemy wynajmowac dopoki M bedac w DM nie dostanie jieszkania. Moze jak zaciaze bedzie szybciej. Tu nie zamierzamy pracowac i zyc bo to czyst desperacja. M juz pod 40 ja nie mam meldunku. Kredyt to musial by mies z 3tys na lapke bo probowalismy.

No szara rzeczywistosc niestety... ja sie ciesze ze tyle lat przekonywalam rodzicow i sie udalo. Bedziemy mieli swoje 60 m2 ale jeszcze do niedawna myslalam jakim cudem wezme kredyt na 30 lat skoro moj stary ma calkiem zbesztana h. Kredytowa. Ale jakos sie udalo na remont wziac 30 tys. Choc i tak mnie przeraza splata 600 zl miesiecznie. Ale w czerwcu bedzie juz rok wiec jeszcze 5,5 roku... gorzej jak juz ma cierzynski sie skonczy. Ehh zycie takie jest no ale co my mozemy...

julia: kiedyś mogłam dużo więcej wypić, a teraz? Czasem dwie lampki wina i mam dość. To chyba z wiekiem tak się dzieje :D Ja też miałam wcześniej nieregularne cykle :/ Więc wiem co czujesz :/ Pamiętam, że chodziłam z zestawem ratunkowym w torebce, żeby w razie czego być przygotowana :D Hmmm fajny ten twój facet, że tak zapytał o to w jakim punkcie jesteście. Miłe :)

aschlee: :( Na szczęście już jutro poniedziałek. Jutro też cię emocje czekają, ale będziesz przynajmniej wszystko wiedziała. Dobrze będzie. Trzymam &&&&& i za test i za wizytę u lekarki.

missiiss: pulpety w sosie pomidorowym to jedno z moich ulubionych dań :) Mniam! Dobrze, że ci lepiej. U mnie nawet nawet. Mdłości już nie mam, więc pewnie przeszło już przez jelita to co je powodowało. Faaaajnie jak las masz blisko, powietrze inne zupełnie. Ty się oszczędzaj ile możesz, odbijesz sobie jak się malutka na świecie pojawi :) Wtedy ruchu będzie więcej, duuuużo więcej :)

jołasia: ja nie wiem jak ja widziałam 2700 :D Zlały mi się m2 z 700 :) Tak czy siak, to to też w dalszym ciągu duża suma. Mniej tylko bulwersująca niż te 2700 :) Jak sie wszystko policzy to pewnie ponad 1000 wyjdzie :/ Mam nadzieję, że nie będziesz miała tak ciężko w pracy jak myślisz. Trzymaj się.

lux: a ty jak zwykle smaka na jedzenie zrobiłaś :P Pizza mniam!

O i już prawie po weekendzie! Jak ten czas szybko leci. U mnie dzisiaj pobolewanie po lewej i prawej stronie. No ciekawa jestem jaki będzie obraz usg. Bardzo, bardzo bym chciała, żeby pomimo braku w tym cyklu CLO była owulacja...
Zrobiłam sos mięsny do kopytek, a żeby nudno nie było dałam kolorową paprykę. Ładnie na talerzu wygląda.

Ziiiimno!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry