reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej Dziewczyny :)
wpadłam podzielić się nowościami wczoraj zaczęłam 6ty tydzień
IMG_1649.jpg

usg dopiero 16go, więc dopiero jak wtedy będzie ok to chyba zacznę się cieszyć, na razie się strasznie boję... choć lekarz twierdzi ze wszystko jest ok jak na razie :)

Załączniki

• IMG_1649.jpg
    IMG_1649.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 112
Blair ale wspaniała niespodzianka ! Ale się ciesze ! Gratuluję kochana ;-) ....
Kurcze az mi się gęba usmiecha ....

Teraz będziesz do nas częściej zagkadala ?

Luxuorius dzięki :)

Anula88 postaram się, choć ostatnio ciężko z czasem. Z resztą na razie na prawdę staram się podchodzić ostrożnie, bo wszystko może się jeszcze zdarzyć...

Anula to był kompletny zaskok, bo przyszły inne plany starania zostały odłożone na "po ślubie", mieliśmy lot do znajomych za granicę, a tu bach kilka dni przed w 10dpo test pozytywny, beta pozytywna, ładny przyrost, szybka konsultacja z lekarzem czy lecieć i polecenie żeby lecieć i bawić się dobrze, wróciliśmy zrobiłam bete, przyrost nadal 100% :) wczoraj wizyta u gina, potwierdził powiedział że wszystko ok, założył kartę ciąży, kazał się niczym nie przejmować, nie stresować. A pierwsze usg 16go żeby było juz widać serduszko :) czuję sie dobrze. No i oczywiście od pierwszego testu wielkie wsparcie naszej Anuli która wierzyła i mnie tym zarażała że wszystko będzie dobrze :)
Przyszły Tata w szoku najpierw, później ostrożnie do tego podchodził, ale po wizycie u gina ucieszył się i powiedział że na usg musi i On być :)

Blair noo to super ;-) ....
Jednak zajęcie czymś innym pomaga .. człowiek się nie nakreca etc ...
Noo to teraz czekamy na info z wizyty ;-)

A powiedz co u Anulli ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry