reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hey ... nie moglam się powstrzymać i zajrzalam .... kwestia przyzwyczajenia ....

Lux testuj testuj .... a tesciowa dobra giganciara ..

Mychunia cudnie ze Franio rośnie ;-)

Jula kciuki za ten cykl ....

moniusia: dobrze, że M cię wspiera, to bardzo istotne przy tego typu sprawach :) Mam nadzieję, że faktycznie czekoladki będą miały ponownie zapach czekoladek ;) A pewnie, że zbadaj, to zawsze człowiekowi sie dobrze zrobi na serduchu jak widzi, że jest lepiej :) Teraz musi być tylko lepiej, prawda? :) Ciekawe kiedy mi przejdzie ten optymizm :D:D:D

julia: uwielbiam placki ziemniaczane :) Ooo pierwsze wiercenie i tak dobrze córa zniosła, super. Poleż, poleż, jeszcze trochę relaksu dasz radę złapać przed pracą. Teraz powinno być mniej tłumów w kinie, bo w weekend walentynkowy to istna obława była :)

lux: nie dziwię się, że boisz się uwierzyć. Czas pokaże co wyjdzie i nie masz już na to wpływu teraz, zrobiłaś co mogłaś :) Czekanie jest trudne ;)

mychunia: witaj kochana, miło, że wpadłaś. Franuś pewnie już okazały bobas się zrobił :D Wstawisz fotke w wolnej chwili? Tak na pozytywne myślenie :D A co do mleka to faktycznie możesz wystawić gdzies w serwisach internetowych. Trzymajcie się zdrowo.

anula: witaj :) Forum uzależnia :) Ja też poproszę kciuki za ten cykl, bo właśnie wchodzę w dni płodne :P Nie wiem czy takie wymuszone kciuki działają, ale poproszę :D:D:D Jak się czujesz? Jak pies? Polubiłam tego zwierzaka :D

Kciuk mnie boli, a w zasadzie ciało pod paznokciem :/ Wyciskając witaminę ten plastik mi wszedł pod płytkę i tak zabolało :/ Musiałam obciąć paznokieć, bo krwi trochę było. Powinni pisać na opakowaniach, że są niebezpieczne :P
Pięknie u mnie słonko zachodziło dzisiaj. Niebo było pomarańczowo czerwone a nim białe, puchate chmurki :) Bajeczny krajobraz.

Jugoslawa ja juz lepiej ....a pies rozrabia ....zeby nie bylo ze spal na fotelu to wycieraczke na niego wtargal i tam na niej lezal....kciuki trzymam oczywiście ....

Lux jutro zajrze coby tego pozytywa zobaczyć

Hej dziewczynki ja po malu bede musiala sie zbierac do pracy

Dzis M nam zrobil niespodzianke;-) i spokojnie moge w domku posiedziec a on do mamy poszedl na spanie z corka;-)

reklama
anula: sprytny ten twój zwierzak ;) Dobrze, że już lepiej. Miło, że weszłaś dzisiaj na forum :) Tulam.

lux: budujesz napięcie kochana :D Normalnie się stresuję tym twoim jutrzejszym testowankiem ;)

julia: w takim razie spokojnej nocki, by była lepsza niż wczorajsza :) Ale ten twój M dobry :) Miło jak tak facet za nas pomyśli o naszym dobrym samopoczuciu :)

Ja czuję dzisiaj jajniki. Niby delikatnie, ale czuć, że pracują...Podchodzę do tego z rezerwą, bo jak już kiedyś pisałam to często mam ból w okolicach owulacji, a jej nie ma, więc nie ma co się nastawiać, że jak w 6 dniu jajniki pracują to będzie owu.
Boli mnie ten paznokieć :/ Takie małe, a taki dyskomfort powoduje :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry