reklama

Staraczki 2014 :)

Anula ciesze sie ze zajrzalas do Nas;-)
I musze ci powiedzirc ze masz bardzo madrego pieska;-)

Lux &&&&& za jutro;-)

Jugoslawa za twoj piekny cykl;-)
Tak mezu wrocil z trasy;-) i mi pomogl kochany jest;-)
Wspolczuje z tym paznokciem:/
Oby szybko sie zagoil!!!!

Miss kochana brakuje mi Ciebie tu:-( dodawalas nam i Mi energi, brakuje zlotych rad....

reklama
Jugoslawa kochana mamy plany na weekend mamy, jak mowilam w niedziele wkaraczam w 30the hehe, wiec jutro swietuje z M, w sobote ze znajomymi i z M w klubie,a wniedziele z najblizza rodzina i przyszlymi tesciami- szykuje dla nich obiad, dwa torty już zamowilam, jeden na sobote, a drugi na niedziele, nie zdarze sama upiec. Dzis zroblam większość zakupow. Nie wiem tylko jak ziose rodzine mojego M czyli teściów i szwagierke, bo ich totalnie nie trawie, ale alkohol tez zakupiłam, wiec może to pomoze hehe:-D

A zapach z czekoladek powinien zniknąć kochana:tak:. Oj wspolczuje bolu paznokcia, ja jestem raptus i wszystko robi szybko i dokladnie ic zemsto urazy mniejsze bądź wieksze mam, z paznokciami tez i wiem jaki to bol:eek:

Julia dzielna masz corcie, ze tak ladnie zniosła wizyte u dentysty:tak:. Placki ziemniaczane tez uwielbiam, robie i te zwykle i takie duze z kielbasa, groszkiem, cebula i z sosem wlasnej roboty i troche inne placki z cebula i natka pietruszki:-). My na Greya dopiero gdzies za tydzień. Kochanego masz meza. To mile jak facet sam z siebie pomaga:tak:. Milej pracy kochana.:tak:

Moniusia taki optymizm mi się podoba, tak trzymaj kochana:-)

Anula ciesze się, ze zajrzałaś do nas, tulam mocno. A psiaka to masz mega madrego i sprytnego:-D

Mychynia buziaki i usciski dla synusia;-)

Missiiss wlasnei tak nagle stad zniknelas… smutno tu bez Ciebie, już nie piszesz, rzadko zagladasz, a byłaś wielka czescia tego forum:-(

Lux no kochana ja tam zaciskam kciuki za jutro;-)

Nabiegalam sie dzis jak szalona i nie mam sily reka ani noga ruszyc. uciekam spac kochane, bo zasypiam na siedzaco ;-)

Dobranoc:-)

Hej
Jazza
Ale czytam was na biezaczo tylko weny brak ;-) albo zaganianieo_O
Mlody moj chory ja juz troche lepiej teraz z nim walcze bo sama z nim w domku jestem. No i przezywam moje chrostki co wieczor ktore mnie do szalu doprowadzaja poprostu....
Dlatego zeby nie smecicsledze co dzien co u was i czekam na pozytywne wiesci :-)

Anulcia.
Tulam.... :-( przykro mi ze tak wyszlo.... bezsensu nie rozumiem czemu fasolinka sie ewakuowala...

Ide zaraz zasadzic glupi antybiotyk. Mowie wam mam juz dosc bezkonstruktywnego gnicia w domu faszerowania sie lekami tymi antybiotykami wszystkimmi bleee ale jeszcze z 10 tygodni max 11.... a mi juz tak ciezko bo plecy mi wysiadaja jak troche pochodze. Takze nie mam co tu siedziec co by nie zanudzac i nie marudzic tylko o jednym jak to mnie wszystko wkurza i doprowadza do szalu ;-) ot taki okres mam nie dokonca fajny. Ale jak sie ogarne napewno skrobne wiecej :* dla wszystkich i jestem z wami caly czas tylko cichaczem ;-)

lux: może przeziębiłam, nie wiem w zasadzie nie zmarzłam ostatnio jakoś mocno. Chociaż te ostatnie wiatry to mogły na to wpłynąć. No i ogrzać się nie mogłam...nie wiem. Zobaczymy co cykl przyniesie :) Kciuki na noc zaciskam &&&

julia: dobrze jak mężu w domku :) Miło, że się stara :)

jazza: kompletne zaciemnienie umysłu mam, bo jakoś nie skojarzyłam, że przecież pisałyśmy o tym weekendzie, że będziesz świętować 3 dni :D Wybacz kochana. Alkohol pomaga w takich zlotach rodzinnych :D Ooo dwa torty będą :D Mniam :D Szykuje się niezła imprezka. Co tu się dziwić, jest okazja, jest zabawa :D Domyślam się, że dzisiaj faktycznie padasz po pracy i po tych zakupach. Spokojnej nocki, bo musisz baterie naładować na weekend pełen wrażeń :D:D:D

missiiss: kochana mam nadzieję, że będziesz wpadać do nas częściej, bo tak jak piszą dziewczyny smutno tu bez
ciebie:( Trzymaj się kochana i nie stresuje. Już blisko i niedługo będziesz mogła więcej robić, dużo więcej ;) Zatęsknisz pewnie wtedy za błogim leniuchowaniem :) No ale taka kolej rzeczy :) Tulam mocno, żeby dobry czas i humor wrócił.

Ja powoli zbieram się do spania.
Kolorowych snów ;)
Do jutra ;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny,

lux: no jak tam? :D

julia: jak nocka? Jeszcze jedna i wolne ;)

jazza: mam nadzieję, że się wyspałaś i masz mnóstwo energii na weekend :D

U mnie 7dc i w zasadzie nic ciekawego się nie dzieje. Czasem mnie podbrzusze coś tam kłuje i jest nieco "wysadzone", a tak poza tym wszystko bez zmian.
Zapowiada się piękny, słoneczny dzień :)

Udanego dnia ;)

Witajcie kochane :-)

Missiiss ciesze sie, ze zajrzalas, pisz czesciej, smedz, wyzalaj sie, po to tu jestesmy, bez Ciebie smutno tu;-). Trzymaj sie kochana i tak jak mowi Jugoslawa jeszcze zatesknisz za blogim leniuchowaniem;-). Zdowka dla synka ;-)

Jugoslawa kochana nie ma sprawy ;-). wczoraj padlam ze zmeczenia tak szybko, ze nie wiem nawet kiedy, a dzis tak mi sie wstawac nie chcialo:-D, ale spokojnie spokojnie zaraz odzyskam energie :-D. Dzis swietuje z M;-)

Lux no i jak tam?

U nas niebo sie przejasnia znaczy sie bedzie sloneczko :-). Kawe sobie zapodaje coby ziewania sie pozbyc haha.

Milego dnia :-)

reklama
Hej

Widze ze lux trzyma nas w niepewnosci ;-) lux czekamy z niecierpliwoscia!:-)

Jugoslawa
No u ciebie to juz owu niedlugo :-) wiec za ten cykl ogromne kciukasy :-D u mnie tez dzis piekne slonce za oknem ahhh i ma byc 10 stopni hyhy zobaczymy :-)

Jazza
Az tak smecic nie bede bo mnie do lochu wtracicie ;-) wiem ze na was zawsze moge liczyc :-) :tak:
Dziekujemy za zdrowko :-P ja juz sie pogubilam kiedy ty te urodziny masz wiem ze przez trzy dni :-D wydaje mi sie ze w niedziele ale ja ci bede zyczyc na wsszystkie trzy dni i reszte zycia duzo szczrsscia w zyciu, spelnienia wszystkich marzen i bys nigdy nie tracila tej energii jaka w sobie masz!:-) swietujcie z m na calego :-)

Aschle
Co tam u ciebie?:-)

Julcia
Dzis ostatnia nocka?:-) ty kochana odliczanie do testowania masz :-D &&&& mocne zaciskam :-)

Watpliwosci
Jak tam przygotowania?:-) zmajstrowaliscie cos w miedzy czasie?;-)

Smerfik
Odezwij sie jak bedziesz gotowa. Czekamy na ciebie!

Anulcia
Kochana zagladaj zagladaj to i ja bede obiecac ze sie poprawie ;-) a gincos mowil na ta sytuacje dlaczego tako_O czy nie bylas jeszcze? To okruutne jest jak los z nsmi igra... najjpierw cos daje pozniej odbiera... :-(

Macie racje ze bede jeczec pozniej i prosic o ten stan blogiego lenistwa :-D ale jak to mowicie :taka kolej rzeczy;-) czekajciee czekajcie juz niedlugo i was to czeka :-) kurcze gardlo a raczej migdaly mnie znow bola... wsciec sie idzie. Pewnie od mlodego lapie.
Remont powoli u mnie do przodu. Juz drzwi wszedzie wstawione plytki do lazienki zamowione jeszcze tylko pare rzeczy i ******* do kupienia wykonczeniowych.
Macie pomysl jaki kolor scian zrobic w kuchni jak fronty mam czerwone i okap bialy? Szzary odpada bo lazienka w szarosciach a z lazienki do kuchni sie wchodzi... mam zagwozdke o_O myslalam cos o polaczeniu bieli i zywego zoltego np. Tam gdzie okap to zolty ale nie cala sciana tylko na bialym tle zolte paski... hmm pomozecie pomyslami?:-)

Milego dnia !:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry