reklama

Staraczki 2014 :)

Wątpliwości hehe też miałam takie plany... teraz wszystko do przełożenia :) ale dopiero w drugim trymestrze, jak już będziemy pewniejsi ze wszystko jest ok :)

Lux ej no ja czekałam na II kreski, ale póki nie ma @ to nadzieja zawsze jest :)

reklama
Watpliwosci
Ło matko:O tyle w 3 dnio_Oo_O odjac przylot wylat i spanie =masakra :-D;-) ale bedziecie ganiac :-) ale fajnie takimi rzeczami miec glowe zawalona :-) sama chetnie bym jeszcze raz za maz wyszla :-D no to ja nie trzymam kciukow ale zycze ci by cie dzidzia zaskoczyla w szale nocy poslubnej lub wtedy kiedy bedziesz tego chciala :-)
Tez jestem przeziebiona wiec lacze sie w bolu... mnie to chyba te antybiotyki tak wykanczaja...

Blair - no właśnie przecież Wy juz też mieliście wszystko zaklepane :P czyli co sukienka chwilę poczeka??:) ale taka zmiana planów to fajna zmiana planow :-) my tak poszlismi na całość zeby ślub kościelny w 3 miechy robić ze nawet nie ma czasu myśleć o dzidzi :o . Ale w sumie cieszę sie ze tak wyszło bo wyluzowalam na maksa i na pewno nam to na dobre wyjdzie tym bardziej ze po ślubie zacznie sie bieganina po lekarzach i pewnie leczenie .
W tym miesiącu juz dwa tygodnie temu na @ czekałam i z ciekawości weszlam na owu patrze a ja w polowie cyklu dopiero byłam Haha :D

Miss no jestem przerażona ta polska .. mam nadzieje ze damy rade to załatwić wszystko i chociaż trochę sie przespać w nocy :D
Ty bidulka w ogóle w tej ciąży sie tyle nameczysz ze szok .. ale Lenka to wynagrodzi wszystko jak sie pojawi na świecie hihhi . I Chłop twój też sie wyprostuje jak sie urodzi córeczka tatusia :D

Lux szkoda:-(
wątpliwości to napięty grafik
miss zdrowiej kobieto
Ja wczoraj byłam pod porodowka na której 2 razy rodziłam i tak mi jakoś się smutno zrobiło ze pewnie już tam nie wrócę...

Watpliwosci
Dacie rade :-) fajne takie zaganianie :-) przynajmniej wlasnie nie liczysz nie czekasz to i glowa odpocznie a pozniej jak ruszycie to wiory beda leciec :-D no ja to sie namecze ale moge sie meczyc tylko zeby Lena zdrowa sie urodzila bo tego sie boje najbardziej. . Ze czlowiek lezy stara sie dba o siebie a i tak piach w oczy a na koncu bylaby klapa to chyba bym no umarla... no ale musze byc dobrej mysli :-)

Lux
No ty czujesz najlepiej ale ja jeszcze &&& nie puszczam :-)

Hana
Dzkekuje :-) a ty nie mysl tak !! Nunu wrocisz wrocjsz :-) ej wiosna tuz tuz bociany lada dzien beda nadlatywaly !;-)

Hej

Po 4 godzinach snu wstalam, posprzatalam troche i znow zaleglam w lozku;-)

Miss to super ze remont sie posuwa do przodu;-)
Zdrowka dla synka i dla Ciebie!!!
Tobie zostalo 10tyg? Kiedy to zlecialo?;-)
U nas remont salonu ciagnie sie od grudnia i juz sie wsciekam na M, ale w ten wekeend musi skonczyc!;-) i kuchnie trzeba odswiezyc;-)

LUX przykro mi...

Watpliwosci czyli goraczka przed slubna cie dorwala;-)
Zdrowka kochana;-)
I niemoge sie doczekac efektow koncowych;-)

Blair kochana co u Ciebie?:*

Hanasmietana glowa do gory:*

reklama
Lux
Oby to nie od tego !

Julcia
To widze zaszalalas ze spaniem babo!;-) odpoczywaj ile wlezie :-) dzieki za zdrowko przyda sie bo z jaskiem ok a ja na domowych sposobach wiadomo. Noo ja nie wiem kiedy to zlecialo ale szybko... od 20 tc tylko mi sie ciagnelo do 25 a teraz leci. To widze ze razem remontowo oby do wiosny skonczyc;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry