reklama

Staraczki 2014 :)

Lux
A bo jak sie chlop czegos uczepi to ciezko skumac. Albo chodza naburmuszeni i nic nie mowia a czuc ze cos wisi w powietrzu... eh te chlopy!

Julcia
A co chcesz kupic ?:-)

Anula
Chyba zasnac ale domyslam sie ze zasnac bedzie ciezko :-\ ponoc masaz karku i tylu glowy ciut lagodzi... gdzies w sniadaniowej chyba trabili wiec mena zatrudnij niech pomoze.

Moje gardlo aagggrrr a brzuch mi zaraz odpadnie od tego kaszlu ... :/

reklama
Ja przed praca...padnieta jestem;/

anula88 z migrena niepomogr:/ i wspolczuje:-(

Miss a takie rzeczy wykonczeniowe;-) jakies stoliki, lampy, polki itd... sporo tego;-)

Julcia
No takich doooperelkow tez mam sporo typu firanki rolety zegar jakis do kuchni fajny karnisz i troche do lazienki.... ale lubie takie cus kupowac :-) jej jeszcze blaty do kuchni i stol do jadalni to z tych grubszych rzeczy :-)

O wlasnie przypomnialas ze firanki rolety zeww. Troche tego jest:/
Ja kuchnie to juz cala mam do wymiany:/ niewiem co mi sie w niej podobalo...:/ myslimy zeby ja tuningowac;-)

Julcia, Miss a ja wam trochę zazdroszczę kupowania tych wszystkich *******ek do domu .... ja tam lubię .... chociaż zawsze się wsciekam bo wybredny ze mnie typ ....

Lux kciuki za testowanie ,swoją drogą niezłe spóźnienie w razie czego ma twoja @ ....

Aschle jak ty się czujesz ?

Ogarnelam trochę, mlody szybko Zasnol, staruszek u sąsiadów, zapodalam sobie domowe spaa,kapiel,maseczka .... trochę relaxu nie zaszkodzi .... tylko glowa zaczyna doskwierac .... grr zaczynam się wsciekac bo ostatnio codziennie boli .... nie wiem co jest ....
W ogóle ostatnio mam duzo stresów, w pracy najgorzej się skumulowalo ....moze to na tle nerwowym ....
Dosyć mam tej mojej pracy .... wczoraj zadzwonili ze szkoły ze mlody ma gorączkę musialam przed 11 wyjsc i jechać .... dzisiaj bylam w pracy dosłownie na godzinę .... nikt za mnie nie zrobi bo nie potrafią ...po czym żeby się wygrzebac z papierow musialabym isc jutro na caly dzień i w niedziele ...no sory ale nie .... jeszcze pensje nam poucinali ....nosz kur .... dzisiaj jak wyplata mi wjechala na konto to zdeczko zawal ....

No i postanowiłam ze opuszcze was ... no ale ze ja malo stanowcza to tegi nie zrobię .... bo co ja bez was poczne ;-)?

No spa i te sprawy, wyzalilam się
... to i mogę się położyć do łóżka ;-)

Julcia
A no jest troche tego :-) fajnie tak stuningowac meble :-)

Anylcia
Ja tez lubie ale boje sie marudzenia starego :-P ale mam zamiar wykorzystac do tego moj stan co by mnie nie wnerwial :-P ja mam problem tego typu ze mi sie cos podoba a pozniej jak juz to kupie i wyeksponuje to szybko mi sie nudzi ;-)
Zazdroszcze kąpieli mmm ja bym w jakiejs soli do kapieli pachnacej sie wymoczyla albo czyms fajnym ;-) no ale sobie pomarzyc moge przynajmniej do lipca :-(
Zdrowka dla mlodej! Teraz jakas epidemia.... ja juz drugi tydzien sie lecze i nic choc przez chwile myslalam ze lepiej a dzis znow kiszka. Napewno glowa od stresow i nerwow boli... oj wiem co to zawal patrzac na przelew od firny... pisalam z reszta o tym jakos w listopadzie. Jjak mi ucinali dziady... no co do opuszczania to juz oddech wzielam gleboki ale przeczytalam do konca i cacy :-D

lux: może to i dobrze, że nie ma konkretnego powodu. Można przypuszczać, że po prostu nerwy czasem puszczają z byle powodów, które sie tam gdzieś zbierały i ukrywały. W takich sprawach chyba trzeba po prostu przeczekać, a po burzy zawsze jest słońce, wiec niedługo powinno być lepiej. Tulam.

missiiss: wow 16 :D Normalnie jak wiosna, taka z prawdziwego zdarzenia! Co do wyrabiania się z remontem, to zawsze możesz sukcesywnie małej donosić wyposażenie już po porodzie, jakbyście faktycznie się nie wyrobili. Sprytny jaśko :) Biedna ty z tym kaszlem i gardłem. Zdrowia kochana.

julia: wizytę mam w czwartek :) Co do wypłaty to zainwestuj w dom :D Myślę, że to dobre wyjście ;) ;) Albo część zostaw, a część wydaj, żeby w razie czego wyrzuty sumienia były mniejsze ;) Takie rzeczy cieszą oko każdego dnia :) Oby nocka szybko minęła.

anula: współczuję migreny :/ U mnie sprawdzają się: sen i chłodne okłady na czoło. Tabletki czasem na mnie działają, a czasem nie :| Oby szybko przeszła. Mam nadzieję, że po spa i relaksie czujesz się lepiej. Eh szkoda, że praca na nas taki duży wpływ :( Bez tego człowiek byłby szczęśliwszy i zdrowszy. I nie opuszczaj nas, nie ;)

Zmykam spać. Odezwę się w niedzielę wieczorem, po powrocie od znajomych.
Udanego weekendu dziewczyny ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry