julia0903
Fanka BB :)
Witam
Ja wczoraj bylam tak padnieta po kinie ze padlam kolo 23n, bylismy jeszcze obok w restauracji zjadlam nalesnika z lodami;-) byl pyszny;-)
Watpliwosci wieczor sie udal? Musialas swojego lubego targac do domu?;-)
Miss u mnie te zagadnienia niesa jeszcze takiw oczywiste;-)
Zdrowka kochana i daj znac po wizyvie na IP
Lux wspolczuje @, moze nastepny cykl;-)
Anula88 wieez co mi sie podobal film a muzyka swietna;-)
A wiecie dzis do mnie mezu ze ogladal program w ze kobieta starala sie o dziecko i przebadali Meza i wyszlo ze pleminkow niema...i mu tlumaczylam ze czasami okazuje sie ze plemniki sa slabej jakosci to wtedy witaminy sie podaje, bo na ich jakosc duzo czynnikow wplywa...bylam ciekawa do czego zmierzal...a on do mnie ze moze tez musi sie przebadac? A ja mu odpowiedzialam ze narazie niema potrzeby;-) poczekamy z 2 miesiace jeszcze;-)
My dzis do babci na cmentarz jedziemy bo urodzinki miala
Ja wczoraj bylam tak padnieta po kinie ze padlam kolo 23n, bylismy jeszcze obok w restauracji zjadlam nalesnika z lodami;-) byl pyszny;-)
Watpliwosci wieczor sie udal? Musialas swojego lubego targac do domu?;-)
Miss u mnie te zagadnienia niesa jeszcze takiw oczywiste;-)
Zdrowka kochana i daj znac po wizyvie na IP
Lux wspolczuje @, moze nastepny cykl;-)
Anula88 wieez co mi sie podobal film a muzyka swietna;-)
A wiecie dzis do mnie mezu ze ogladal program w ze kobieta starala sie o dziecko i przebadali Meza i wyszlo ze pleminkow niema...i mu tlumaczylam ze czasami okazuje sie ze plemniki sa slabej jakosci to wtedy witaminy sie podaje, bo na ich jakosc duzo czynnikow wplywa...bylam ciekawa do czego zmierzal...a on do mnie ze moze tez musi sie przebadac? A ja mu odpowiedzialam ze narazie niema potrzeby;-) poczekamy z 2 miesiace jeszcze;-)
My dzis do babci na cmentarz jedziemy bo urodzinki miala