reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć dziewczyny,

lux: jak tam wysypka pod biustem? Zeszła już całkowicie? Może ty masz jakieś uczulenie? Nie zmieniałaś proszku do prania albo płynu? Eh szkoda, że jednak wredna @ przyszła. Niech szybko się kończy i niech się zacznie nowy, ładny cykl :) Jak chłopina twój? Lepiej mu? Spokojnej nocy ;)

anula: zdrówka dla młodego. Coś go puścić choróbsko nie chce :( A głowa może boleć od stresu i nerwów, wiec to całkiem prawdopodobne. Szkoda, że ta praca tak się wykańcza...Mam nadzieję, że jak otworzysz własną działalność to wszystko się ułoży i będzie lepiej. Ten twój piesek to niezły jest :D Z tym wyrwanym kwiatkiem...

watpliwości: jak samopoczucie? Nadal @ dokucza mocno? @ może się przesunąc przez stres związany ze ślubem, więc może nie będzie tak źle :) Jak tam? Doniosłaś chłopa do domu? :D

missiiss: trzymaj się kochana. Może faktycznie jedź na izbę.

julia: narobiłaś mi smaka na nalesniki z lodami :D Faaaajne, że twój mąż interesuje się staraniami o dziecko i myśli o tym. Dobrze, że masz luz do tego to i on trochę przejmie i będzie dobrze :) Może niedługo wszystko zaskoczy i nie będzie potrzeby się badać :)

Uffff wszędzie dobrze, ale najlepiej w domu :)
Zmykam spać po padam.
U mnie 9dc, jajniki czuję, że coś tam robią...oby pęcherzyki rosły ;)
Zaczynam wchodzić w dni płodne...:D

Spokojnej nocy i kolorowych snów dziewczyny ;) :D

Anula a moze ty przejdziesz sie do lekarza z tym bolem glowy...jest jeden lek ktory dziala na bardzo silne bole glowy! Jedna tabletka kosztuje cos z 10zl, moja ciotka ma straszne problemy z bolem...wiec jak chcesz jutro sie podpytam co to za lek?
Ja ci powiem ze na przytulanki dzis i wczoraj tez byly na niet....:/ moje libido spadlo, niewiem dlaczego...
Zdrowka dla synka!

Jugoslawa a ty opowiedz jak minal wekeend?;-)
No w szoku jestem ze tak pyta;-) ostatnio sie zmienil niepoznaje go;-);-) pozytywnie oczywiscie;-)
To teraz ladnie dzialajcie;-) i za chwile bedziesz miec wizytr u gina;-)

Ja 4 dni pracy i urlop 4 dni;-) ogolnie piekny garfik mam na marzec wiec przeleci;-)

Hey dziewczynki . Powiem Wam ze w szoku jestem bo wiał mu halny i śmiał sie jak glupi do sera ale nie padł :D za to slazak o 24 pod koniec drugiej 0,7padl :D
Zagadalam sie z córka tego kolegi P. Tak ze jak o 21zasiadlysmy w kuchni tak o 1 nad ranem mnie P. Do domu zgarnął :D
Super dziewczyna i podziwiam ja bo jest bardzo zaradna :-) Ma dwójkę dzieci :) Mlodszy(6msc) juz spał a starszy 6 lat o 20 lekarstwa i grzecznie do spania :D . Fajnie ze tak ich nauczyła chociaż opowiadała ze łatwo nie było :P . wieczór zaliczam do bardzo udanych :-)

@ o dziwo dzisiaj juz nie kopie mi brzucha od środka :D jak nie boli to mi nie przeszkadza :D ale wczoraj strasznie testowala moja cierpliwość :P

Aaaa za 5 dni do mojej ukochanej Polski :-)))) chociaż krótko i intensywnie to uścisnął wszystkich w domu i wypije jakieś piwo(czyt ja soczek) z przyjacielem na naszej wiosce :-)

Wyszłam wczoraj do ludzi i dzisiaj mam lepszy humor i więcej energii :D miłej nocki :*

Dzień dobry poniedziałkowo,

julia: może tak na wiosnę twój chłop się zmienia :D Oby tak dalej ;) A co do mojego weekendu było miło i sympatycznie spotkać się ze znajomymi. Co prawda już głowa nie ta co kiedyś do picia alkoholu i człowiek szybciej wie kiedy powinien skończyć. Mnie wystarczyły niecałe 2 lampki wina :D Marzec szybko zleci, a potem zaraz święta, majówka i lipiec się zrobi. Mi zawsze czas od marca szybciej płynie. Styczeń i luty zwykle się ciągną, a potem leci.

wątpliwości: hihihi i ciebie chłop zaskoczył widzę :D No i fajnie. Niespodzianki jak najbardziej są dobre :D Mnie też spotkania z ludźmi humor poprawiają i ładują baterie na później. Już niedługo będziesz w PL, więc znowu baterie dostaną kopa :D Dobrze, że @ już złagodniała.

U mnie 10 dc, czuję, że jest mokro, więc jakby było dobrze to owu coraz bliżej. Od wczoraj działamy ;)
Udanego dnia dziewczyny ;)

lux: jak schodzi to dobrze. Sudocrem jest bardzo dobry na tego typu sprawy. A jak tam dzieciaczki? Teraz też na nocki chodzisz?

jazza:
jak tam świętowanie urodzin? Troszkę spóźnione: wszystkiego najlepszego kochana! Zdrówka, szczęścia pomarańczy, niech ci M wieczorami nago tańczy :D Spełnienia marzeń.

Zapowiada się ładny dzień, bo słoneczko próbuje się przebić. Mam nadzieje, że mu się uda ;)

Watpliwosci no to super ze wypad sie podobal;-)
Podobalo ci sie wychowanie tej matki? Mam nadzieje ze za jakis czas ty bedziesz tez tak ogarniac;-)
Moja corka juz po 19 w lozku lezy;-) ale niestety jak jestem w pracy to moi tesciowie poznawaja ogladac bajki do 20:/:/ strasznie mnie to irytuje:/ ale jestem zalezna od nich:/
Milego urlopu w Polsce;-)

Jugoslawa ja powiem ci ze tez glowy do picia alko niemam;-) wogole nielubie alkoholu hehe

reklama
julia: ja ogólnie lubię alkohol, ale od jakiegoś czasu tak mi się porobiło, że muszę mieć wenę i dzień na picie. No i ilość którą mogę bezpiecznie przyswoić znacznie spadła :P A co do wychowania przez dziadków to to się rządzi niestety swoimi prawami :/ Często tak jest, że mają swoją wizję, która odbiega od tego czego uczą rodzice :/ No ale nie ma wyjścia, bo jest się od nich zależnym. Wiele można o tym opowiadać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry