• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Oluś, ja krwawiłam od 25.12 i już wtedy zaczęło się poronienie. Poszłam do lekarza na wizytę 28.12 i dowiedziałam się, że pęcherzyk znacznie się zmniejszył (kazał odstawić luteinę i zrobić betę) i tak krwawiłam, aż 1 stycznia, a później dużo miałam plamień. Wizytę kolejną u mojego ginekologa miałam 4.01 i lekarz powiedział, że jeszcze się nie oczyściłam. Dał mi Lutelyn, aby pozostałości po poronieniu złuszczyły się i wyleciały. Podczas brania leków mogłam mocno krwawić, a też jak mi lekarz dzisiaj powiedział krwawienie mogło się zatrzymać. Do 13.01 mam brać tabletki (w tym dniu opakowanie kończy się) i po odstawieniu tabletek powinno mnie zalać i niby dzięki temu powinnam się oczyścić. Liczę na to, że tak będzie. Później kolejna wizyta 18.01 i oby się udało, bo inaczej zabieg. Długo już trwa oczyszczanie.

reklama
Karolina - a podbrzusze ciebie nie boli? U mnie uczucie mokrosci zawsze przed @ :(

Emalia - bardzo się cieszę :) Dlaczego miałabym testować?

Malusiolka - no widzisz niepotrzebnie się martwilas :) na pewno dobrze się wszystko oczyści.

Olusia - czekam niecierpliwie jutra!

Malusiolka w ogole przykro mi ze stracilas fasolke... :-( ale mam nadzieje ze wszystko ladnie sie oczysci a ty bedziesz mogla sie na nowo starac o fasolke... tego tobie zycze... :-)

karolina859 mowisz ze mam sie odważyć to pewnie tak zrobie.. w sumie co ma być to i tak bedzie.. odwlekanie tego nic mi nie da... he he :-) a ja wlasnie nie mam az tak zluzu, troche jest ale nie zeby sie lalo czy cos..

Emalia82 gratulacje! Super że sie udało :) Chciałabym być na twoim miejscu :-D

Dziewczyny u mnie owu była w czwartek czyli 5 dni temu. Myślicie że jakbym jutro zatestowała to wyjdzie pozytywnie? (oczywiście biorąc pod uwagę ze sie udało).

No wiem Olusia też tak myśle, ale jutro mam urodziny i jakby się udało to byłby to najpiękniejszy prezent. Tylko czy nawet jakbym była w ciąży to po tak krótkim czasie test by to wykazał? Bo nie wiem czemu, ale w tym miesiącu mam takie dobre przeczucia...

gabis a moze pojdz na bete.... bedziesz miala jakis obraz... bo test pewnie tobie negatywny jeszcze wyjdzie... no faktycznie mialabys piekny prezent na urodziny :-) a jak masz dobre przeczucia to moze to jest to !!

Wlasnie wyczytalam na ktorejs stronie na necie ze lutka moze zahamowac owu... to juz sama nie wiem...

Ostatnia edycja:

005.gif

Starające się: 16

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82

Czekamy na potwierdzenie:
Piaska - @ 24.12
Anka10222 - @ 30.12
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01

Styczeń
Karolina 859- @ 8.01
Gochson - @ 12.01 4
wera89 - @ 15.01
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @31.01

Luty
Aschlee25 - @ 4.02

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea, nadzieja210,mychunia6,aureolcia,agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,

malena100,Anula1988,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati

Ostatnia edycja:
Gabis - jeśli nie chesz sobie zepsuć urodzin to nie testuj jutro!! za wsześnie na test

Maluś - pisałam z Leemoncą, przerzuce ja do poczekalnii

reklama
iwo, ok :)

Oluś, staranie się o dzieciaczka, to dla nas są dalekie plany. Na razie odpuściliśmy sobie. Mamy teraz inne problemy, z którymi musimy sobie teraz poradzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry