• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Emalia strasznie trzymam kciuki !!!!!! w koncu musi byc dobrze ... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aschleee pytalas kto za granica :P no to z duuuuzym opoznieniem odpowiadam :) ja mieszkam w Niemczech od pol roku :)

dzisiaj wrocilam z Polski do Niemiec wiec bede miala wiecej czasu na zagladanie na forum :) milej nocy ; *

reklama
Hej kobitki :) śniło mi się że robiłam test i były II. Kurcze szkoda że nie odwrotnie bo moje sny się nie spełniają...

Emalia - & & & &!

Anula - to rzeczywiście smutne rozczarowanie przezyliscie :(

Karolina- co cykl to inaczej się czuje i ciągle podejrzewam że się udało a tu duuupa. Dlatego podejrzewam że brak objawów to dobry znak :)

Mligocka- no właśnie niekiedy wystarczy raz czy dwa. U mnie jest prawie codziennie i bez efektów. Wiem że to raczej nie wskazane ale u nas zawsze było często :) to nie będę męża karać i mu ograniczać.

Ostatnia edycja:
Witam i ja i za wszystkie trzymam kciuki. U mnie dzisiaj na pink ładne kresunie tak więc po ciuchu liczę , że beta to potwierdzi. Jade na 13, wynik przed 15. Bardzo proszę o kciuki.

Ivo- testowałas?
Olusia- z tego co wiem, to lutka może wstrzymać owu jak za wcześnie zacznie się ją przyjmować (najlepiej sprawdzać tempkę i zacząc brać 2 dni po owu). Może ten ból był implantacyjny?
Wątpliwości- dziękuje kochana i za Ciebie też mocno zaciskam :)
Miłego dnia dziewuszki moje :*

Witajcie dziewczęta :-) Iwo co do moich objawow to raz one sa a raz ich nie mam.. W tej chwili zauwazylam mokry sluz myslalam juz ze przyszla @ bo brzuch lekko pobolewa a tu nic , wiec moze taki sluz to dobry znak?? Wiesz mi tez sie ostatnio snilo ze robilam test i wyszedl pozytywny , zreszta jak zaszlam w ciaze ktora potem niestety stracilam tez mi sie dwie kreseczki przysnily..:-) Ja nie testuje , poczekam spokojnie do jutra a w piatek zatestuje bo przed 10 to ciezko z kasiurka po swietach.. Emalia kochana trzymam kciuki:*

Witam dziewczynki :* Humoru jak nie miałam, tak nie mam. Teście na weekend mieli córki syna i najlepsze z tego jest, że wzięli go z domu jak miał katar i kaszel. Dzisiaj moja starsza córka obudziła się z kaszlem i katarem ;/ Idzie oszaleć. Nic był nie mówiła gdyby moja córka chciała wziąć syrop, ale ja od małego mam z nią problemy, bo Oliwka nie chce łykać leków ;/ Ale jak powiesz teściowej, że Piotrek chory i zaraził moje dziecko, to od razu z buzią, że sobie wymyślam.

Olusia, ja przy pierwszym dziecku w miesiącu raz się kochałam z moim M, bo dużo pracowaliśmy. I się po 5/6 tygodniach okazało, że jestem w ciąży. Planowaliśmy dziecko, ale nie było wtedy tyle czasu :) Nie ważne ile razy, ale najważniejsze żeby skutecznie :P

OLUSIA ja w pierwszej ciąży i teraz brałam Luteinę od 16 do 25dc. Pytałam się mojego lekarza i zapewnił mnie, że nie hamuję ona owulacji :no: w moim przypadku mimo, że owulka mi się przesunęła to Luteina jej nie zahamowała.

EMALIA gratuluję i trzymam &&&&&&& za piękną bete!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry