reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Długo się zastanawialiśmy i postawiliśmy na jasną kuchnię a w mojej głowie miała być ciemna no ale jest jaka jest :p na zdjeciach nie jest cała bo bałagan :)

reklama
Laienka tak na szybko. Normalnie jest jeszcze drweniana obudowa wanny alezalalismy sie i wchlonela wode zekamy na nowa

Załączniki

• 1391548152481.jpg
    1391548152481.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 1391548167993.jpg
    1391548167993.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 1391548179520.jpg
    1391548179520.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Motylek- no bardzo ładna kuchnia, a fronty podobają mi się tak samo jak Blair. Lubie bardzo odcienie beżu i piasku :tak: A jaka świetna jadalnia- taka kameralna :-D

Asiu- nie widzę Twojej łazienki!

Olusia- dawaj zdjęcie łazienki!

Anulka piekna lazienka ;-) zawsze chcialam ciemne kafle ale balam sie ze zmniejsza przestrzen. Widze ze jednak nie robia tego
Anula nie wiem czemunie wdzisz :-(

Anula łazienka super u mnie niestety w rozsypce bo jak narazie nie nasze to po co robić.. a jak kupimy to wtedy bedzie sie działo :p wyburze wszystkie sciany bo mnie się wyspa w kuchni marzy :) Asieńko podoba mi sie :)

Anula1988 super zdjecia!! :tak: no no to ladnie sobie mieszkasz... :-) piekny napis na scianie !! musze zdjecia zrobic bo nie mam w ogole na kompie.. a szkoda... nie porobilam w ogole fotek jak robilam remont...

A jak sie dodaje fotki?

Anula łazienka świetna, bardzo mi się podoba! a napis cudny

Asiu tak jak myślałam, fajnie wygląda cała jasna łazienka :)

Olusia jak dodajesz post to w drugim rzędzie masz ikonkę obrazek, klikasz wybierasz zdjęcia, ładujesz i są :D

Asiu- a ja nadal nie widze Twojej łazienki :-(

Olusia- dziekuje Ci Kochana! A zdjecie dodajesz na dole pod miejscem tekstowym masz opcje dodania załącznika.

A napis to: WHAT I LOVE MOST ABOUT MY HOME IS WHO I SHARE IT WITH-
"Tym co kocham najbardziej w moim domu jest to... z kim go dzielę
"

reklama
Do góry