reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Mychunia - i co nas kłamiesz, że nie ma w Cieszynie endokrynologów, a co dopiero ginekologów endokrynologów? Są. Sprawdziłam. Proszę: dr n. med. Stanisław Bochenek - ginekolog, położnik, endokrynolog - Cieszyn.pl - serwis informacyjny - Dr n. med Stanisław Bochenek, ginekolog-endokrynolog - sporo jest o nim w necie. To zależy Ci czy nie?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
MotylkowaOna fajny piesek... :-)
Blair- Wooow kuchnia super... ja mam troszke podobna...
ewelinka_shn zgadzam sie z toba, szkoda ze wszystkim tak nie przychodzi latwo.. tylko osobom co nie chca albo co pija, cpaja i bog wie co jeszcze robia... nie zdaza pomyslec a juz maja... smutne to...
Anula1988 kuchnia super....
AsiaSzw sliczny motylek.. moja kolezanka ma mniejszego i kolorowego....
A jak sie tutaj wkleja zdjecia?
tez mam lazienke kremowo - brazowa i prysznic...
Blair- Wooow kuchnia super... ja mam troszke podobna...
ewelinka_shn zgadzam sie z toba, szkoda ze wszystkim tak nie przychodzi latwo.. tylko osobom co nie chca albo co pija, cpaja i bog wie co jeszcze robia... nie zdaza pomyslec a juz maja... smutne to...
Anula1988 kuchnia super....

AsiaSzw sliczny motylek.. moja kolezanka ma mniejszego i kolorowego....

A jak sie tutaj wkleja zdjecia?
tez mam lazienke kremowo - brazowa i prysznic...
MotylkowaOna
reklama
Anula1988
Nooo dobra, to teraz pora na moja łazienkę, tę mniejszą na dole. Ta na poddaszu dopiero będzie się robić za jakiś czas, bo póki co po co nam dwie... I dla zagadki proszę przeczytajcie i przetłumaczcie mój napis na ścianie w salonie 
Cyntia- no niestety, jeśli nam bardziej zależy na tarczycy Mychuni niż jej samej, to nic na to nie poradzimy. Jest to po prostu przykre, że tak to lekceważy. A jej ginka, to nie powinna się wypowiadać w sprawie hormonów, skoro nie ma o nich bladego pojęcia!

Cyntia- no niestety, jeśli nam bardziej zależy na tarczycy Mychuni niż jej samej, to nic na to nie poradzimy. Jest to po prostu przykre, że tak to lekceważy. A jej ginka, to nie powinna się wypowiadać w sprawie hormonów, skoro nie ma o nich bladego pojęcia!

Załączniki