reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair- łazienka, boooska! Jej, jak ja uwielbiam takie klimaty, beże, brązy, mmm... :zawstydzona/y: To nam się wątek budowlany zrobił, hihi, ale tak trzeba, a nie tylko w koło o jednym pisać... :tak:

Asiu- ja nie widze Twojej kuchni??? :blink:

Aniu kuchnie wrzuce jutro. Nie mam zdjecia a i tak z telefonu mam problem z wklejeniem normalnego zdjecia. Musze przycinac je do malych rozmiarow. A jutro wrzuce z lapka

MotylkowaOna fajny piesek... :-)

Blair- Wooow kuchnia super... ja mam troszke podobna...

ewelinka_shn zgadzam sie z toba, szkoda ze wszystkim tak nie przychodzi latwo.. tylko osobom co nie chca albo co pija, cpaja i bog wie co jeszcze robia... nie zdaza pomyslec a juz maja... smutne to...
Anula1988 kuchnia super....:tak:
AsiaSzw sliczny motylek.. moja kolezanka ma mniejszego i kolorowego....:tak:

A jak sie tutaj wkleja zdjecia?

tez mam lazienke kremowo - brazowa i prysznic...

Asiu ooo to musi świetnie wyglądać! poproszę fotki :)

Anula dzięki :) czasem trzeba się oderwać od głównego wątku, bo by człowiek zwariował :)

uwaga kawałek mojego kącika jadalnego bo przy waszych metrażach to moja to chyba jak łazienka :) DSCN5833.jpgDSCN5834.jpg

Załączniki

• DSCN5833.jpg
    DSCN5833.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCN5834.jpg
    DSCN5834.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Nooo dobra, to teraz pora na moja łazienkę, tę mniejszą na dole. Ta na poddaszu dopiero będzie się robić za jakiś czas, bo póki co po co nam dwie... I dla zagadki proszę przeczytajcie i przetłumaczcie mój napis na ścianie w salonie :tak:

Cyntia- no niestety, jeśli nam bardziej zależy na tarczycy Mychuni niż jej samej, to nic na to nie poradzimy. Jest to po prostu przykre, że tak to lekceważy. A jej ginka, to nie powinna się wypowiadać w sprawie hormonów, skoro nie ma o nich bladego pojęcia! :no:

Załączniki

• IMG_0327.jpg
    IMG_0327.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_0330.jpg
    IMG_0330.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_0333.jpg
    IMG_0333.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 51
  • 20130830_071253.jpg
    20130830_071253.jpg