Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gabi podobno @ uważa się za kiedy nastąpi pierwszy dzień krwawienia. Ja do tej pory nie byłam pewna czy tak jest na pewno, ale w zeszłym cyklu plamiłam długo i kiedy zaczęłam krwawić to Ovufriend samo zaznaczyło mi ten dzień jako pierwszy dzień cyklu
No tak też myślałam ale wolalam sie upewnić. No to zaczynamy kolejny 6 cykl. Wiem zr dla niektorych wydaje sie dopieto 6 ale dla mnie ciagnie sie to jak wieczność.
Asiu, Ewelina, Aschlee- no pewnie, że się dołączę. Ale ja myśle, że spotkamy się wszystkie w "nagrodę" jak każda z nas już będzie z brzuszkiem i wtedy sobie wspólnie pomarudzimy, jak to nam już ciężko i chcemy urodzić, hihi
Gabis- ja nie wiem co to plamienia przed @. Ja dostaję okres to po prostu od razu ze mnie leci. Zazdroszczę relaksu w wannie. Ja mam tylko prysznic :-( A wanne będę dopiero miała jak urządzimy łazienke na piętrze, ale póki co nie ma potrzeby, bo dla nas dwoje wystarczy na dole...
Umm a ja mam wanne i do wczoraj zawsze z moim kochanym kąpaliśmy się razem. To był czas tylko dla nas, nie było tv, telefonu nikt nam nie przeszkadzał mogliśmy sobie spokojnie zdać relacje z minionego dnia.
Jeśli chodzi o walentynki to my już zaplanowaliśmy, że pójdziemy sobie do Avocado w Sopcie na sushi i może uda się termin na masaż dla naszej dwójki czas zarezerwować, a może kino. Zobaczymy
ewelinka_shn moze najpierw kino a potem jakas romantyczna kolacyjka? Ja planuje cos w tym kierunku tym bardziej ze to piateczek
Ja w chatce mam wanne a czasem tesknie za prysznicem;-)
Ana brat nie ma ślubu z tą pindą. A wpadka była jak ich wiele. Ona była w przed ostatniej klasie szkoły średniej urodziła we wrześniu klasę maturalną zawaliła. Teraz powtarza i cały czas powtarza że ona nie ma czasu na nic ani na dziecko ani na szkołe z polaka ma jedynkę na półrocze. Pomoc jest potrzebna bo ona ślepo matce wierzy a to ona jest największym wrzodem na dupie. Rządzi całym domem
Aschlee to mozemy sie zamienić js Ci dam prysznic a Ty mi wannę
Moze faktycznie zarezerwuje cos w kinie... ale w pracy do 18 wiec kolacji nie zrobię ale zawdze możnaigdzieś pójść i potem baraszkowanie w domu bez konieczności sprzątania po kolacji