reklama

Staraczki 2014 :)

Bezdzietna, to lepiej dla niego jak nie ma ;-) A ona, jak sobie nie może poradzić z dzieckiem i szkołą, to tylko i wyłącznie jej wina, że zaciążyła w tak młodym wieku i nie potrafi udźwignąć tego ciężaru, który wzięła na swoje ramiona :no: Do białej gorączki czasem mnie doprowadza fakt, że małolaty sobie robią dzieci i się nimi zająć nie potrafią podczas gdy na świecie są kobiety, które oddałyby wszystko za dzieciaczka i im potrafiłyby stworzyć normalny dom... :crazy: W każdym razie, powracając do tematu - wywali się kiedyś na swoich błędach i się nauczy, nie od nas zależy czy stanie się to szybciej, czy później ;-) Wróci to do niej, zobaczysz. Tylko dziecka szkoda w tym wszystkim, ale dziewczyny mają rację - pogadaj z bratem, mam nadzieję, że chociaż on ma ociupinkę więcej zdrowego rozsądku :-p

Dziewczyny, które starają się już od dłuższego czasu, myślałyście o adopcji?

reklama
Brat twierdzi że on o niczym nie wiedział własnie jedzie do niej.

Teraz w walentynki u nas będą grać jakąs komedie polską i na to chcemy iść w piątek. Nie uwierzycie ale będę dopiero drugi raz w kinie z moim mężem a jesteśmy razem 7 lat a po ślubie 3 lata:zawstydzona/y:

Nie chce nikogo bronić, ani tym bardziej usprawiedliwiać. Nie popieram zachowania tej dziewczyny, ale może to nie do końca jej wina. Może faktycznie jest za młoda i nie ma nikogo sensownego na kim mogłaby polegać w sprawie pomocy przy małym dziecku. Może Twój brat Bezdzietna powinien im więcej czasu poświęcić?! Jestem ostatnia do oceny takich ludzi.

SSMama ja myślę, że w sumie to sama sobie tego dzieciątka nie zrobiła i nie do końca jest sama sobie winna.Myślę też, że może małolaty nie są do końca świadome zanim robią sobie dzieci.

Sory, ale ja właśnie taką małolatą byłam i niestety nie podoba mi się ocenianie takich osób bo ja sama z jednej miski z nimi chleb jadłam swojego czasu i było mi bardzo ciężko, Bardzo!! I nikt nie wie co się dzieje w głowie i organizmie takiej młodej osoby i akurat uważam, że jeśli nie wiedzą to nie powinny się wypowiadać w taki sposób. Bez Urazy!

Asia popieram cie jak najbardziej. Dziecka kobieta sama sobie nie zrobi. Czesto dla młodych dziewczyn to ogromny szok. Nie potrafia sobie poradzic z sytuacja w ktorej sie znalazly. I jezeli nie ma osoby ktora je wesprze to ciezko im be d zie stanac na nogi i sprostac w tak młodym wieku tak odpowiedzialnemu zadaniu jakim jest wychowanie dziecka. Z tego co pisalas Bezdzietna to ona nawet nie ma od kogo brać przykladu no bo wybaczcie ale na pewno nue od swojej matki ktora ubiera dzuecko jak ubiera i bagatelizuje kaszel malenstwa.

A mój P. ma zgagę,bo zamówiliśmy pizzę,na której była papryka,a niestety on ma po takich produktach różne przeboje żołądkowe...:-(
Aschlee kochana gratuluję trojaczków :szok: To musiał być szok,ale i niesamowite szczęście na pewno...Trzymam &&&&... Aha,powiedz mi proszę,skąd masz takie urocze gifki pod sygnaturą...szukałam ich,bo chciałam zgapić :zawstydzona/y:,ale nie mogę nigdzie znaleźć.
AsiaSzw podpisuję się pod Twoim postem obiema rękami i wszystkim co mi odstaje.:-D Masz całkowitą rację. Ja może małolatka straszna nie byłam,ale miałam 21 lat jak urodziłam Sarę,więc stosunkowo młodo i wiem po sobie,co znaczy polegać na samej sobie,bez niczyjej pomocy.:no: Choć akurat w tej kwestii wiek nie ma w sumie znaczenia..
gabis ja nie oglądam igrzysk,ale wiem co się dzieje w każdej minucie- mam relację na żywo w postaci znajomych na Facebooku.:-D
I macie,dziewczyny,rację...Wszystkie jedziemy na urlopik gdzieś na Bahamy albo Hawaje, będziemy podrywać uroczych kelnerów przynoszących nam pyszne drinki (pewnie większość to geje...:cool2:) i takie tam różne...P. czyta co właśnie do Was piszę i mówi,że jestem nienormalna. Ale to nieprawda.:laugh2::rofl2:

Starające się: 19+1 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S

Czekamy na potwierdzenie:

asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)

Daj znać jakbym miała Ciebie przenieść wyżej. Czekam na wiadomość :)

Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

A jak z Wami dziewczynki?

Luty
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
ana0808 - @3.03
Blair87 - @10.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,

reklama
SSMama, nie zrozumiałyśmy się :) Chciałam abyś podała mi datę @, która ma dopiero co być, a nie taka, która była :)

Asia <przytul> Nie smuć się Kochana :*

Blair, przepisałam Ciebie i trzymam kciuki, aby @ nie przyszła i żeby szybko odbyły się Wam zaręczyny :*

Bezdzietna, niech ona nie mówi, że czasu nie ma przy jednym dziecku. Ja mam dwie córki, muszę zająć się domem, ugotować, pobawić się z dziećmi i nawet czas mam dla siebie i dla Was :) Po prostu dziewczyna, to leń. Pewnie myślała, że mając dziecko, to nie ma obowiązków ;)

Asia ja mam seksowną koszulę + do tego stringi były :) Kolorek zielony :D

Bezdzietna, ja jestem z moim zaraz 5 lat, a po ślubie 4 lata i 2 razy byliśmy tylko w kinie :)

U mnie dzień z mężem miną bardzo fajnie :) Całą rodzinką byliśmy na spacerku i nawet dziewczynki szczęśliwe były. Teraz smacznie śpią, a my idziemy zaraz kąpać się i może małe co nie co :D Mam ochotę na przytulanko :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry