reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis, Asiu- termin @ mam dopiero jutro. A dzisiaj boli brzuch bardzo @ i do tego mam jeszcze jakąś śmieszną biegunkę, więc test mi nie w głowie :-(:eek::baffled:

Mychunia- a co to? Chcesz mieć formę i super sylwetkę na wiosnę? SUPER! :-D

reklama
mychunia - my jakieś 5 mc temu kupiliśmy rower magnetyczny - pojeździliśmy może z miesiąc i stoi jako wieszak na rzeczy wszelkie - kurcze muszę tyłek ruszyć bo mi strasznie rośnie.:-D:-D:-D:-D Ale mam nadzieje że u Ciebie będzie inaczej

Aschlee, potrójne szczęście? :shocked2: Trojaczki? :shocked2: Boże, jak bosko!!! :-D:-D:-D:tak: Zawsze mi się marzyły bliźniaki albo więcej :-) Super, ekstra, gratulacje!! :tak::laugh2::happy:
ana, koszulkę kupuj, co się będziesz przejmować? :-p No cóż, nieciekawie wyszło, ale jak mus to mus :confused2: Ale szybko czas zleci, ewentualnie zmyjesz się w połowie ;-)

Ech laseczki... zaraz moj maz mnie zawiezie do pracy... a mnie cos lapie... oby mi sie nie rozwinelo bardziej tzn chorobsko.... :-(

He he ja moze pojde na aerobik gdzies... i spale troszke kalorii chociaz nie jestem gruba.... :tak:

He he kto pojdzie za mnie do pracy na noc... ? ktos chetny?:-)

Ale mam lenia.... ech... dobrze ze po nocy mam 2 dni wolne, wiec troszke sobie dychne, podladuje akumulatory... chociaz chcialabym na jakies wyspie ze sloneczkiem, morzem i drinkiem w rece i przede wszystko ciepelko... ale to mozna sobie tak pomarzyć przynajmniej na ta chwile...

Nocka, nie dziękuję, sama skończyłam dopiero swoje i praktycznie nie miałam wolnego po, zaraz na następny dzień szłam do pracy ściągnięta w ostatniej chwili.
Wakacje, z chęcią, morze i plaża co noc mi się marzy.

Kup koszulkę !
Ja jutro kupie jakąś sexi piżamkę wedle życzenia :)

Co do bielizny jakiś czas temu mąż powiedział, że nie chce bym spała w pidżamie, on woli koszulę nocną którą można w każdej chwili podedrzeć do góry i jest taka sexy bo dużo kryje i wiele odkrywa za każdym razem :-D

Oj, usmażyłam pyszne chrusty pół kg mąki i prawie wszystkie zeszły.

reklama
Nie ma to jak relax w wannie i czytanie BB. Czego chcieć wiecej (no oprócz Fasolki).

Dziewczyny a powiedzcie mi, jak macie plamienia przed @ to od kiedy uwazacie pierwszy dzien @. Jak sie pojawi dopiero krew czy wczesniej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry