reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ana : Mi też szykuje się ślub za 2 tyg na które też nie wypada nam iść i chodz w tym miesiacu mieliśmy dużo wydatków to trzeba iść . Sukienka zamówiona na allegro czekam jutro na kuriera :-)

Zobaczymy co z tego będzie - bo z jednej strony to byłoby dobrze jakby nas nie zaprosili - a z drugiej to chamstwo bo to najbliższa kuzynka i do tego światkowa.
Czy wasze psy to też takie Żydki przyłażą i patrzą jakby rok nic nie jadły ??? :-D:-D A micha pełna ale panciowe lepsze :laugh2:

Hej laseczki :-) Znów zniknęłam na dłuższą chwilę,ale już jezdem z powrotem.:-D Podczytuję was,żeby nie było,tylko rzadko piszę.:zawstydzona/y: Co u mnie...Po zakończonej @,mam nadzieję,że spieprzyła na CO NAJMNIEJ ROK do Kambodży :-D, wzięłam ostro P. do roboty i tak do dzisiaj (12 dc) były już 3 przytulanki w odstępach 2-dniowych.:-D Aż zaskoczona jestem,że udało mi się P. namówić na tak systematyczne bzykanie.
Co do zwierząt...moja córka wymyśliła sobie,że chce mieć kota.:szok: Po moim trupie! Nie znoszę kotów i się ich boję...Albo wyrzucę wtedy i córkę,i kota do piwnicy.:-D
Oj,tęskniłam za wami.:-) Idę poczytać wasze wcześniejsze posty.:-p
Aha,tak przy okazji...chciałam w końcu odebrać moje wyniki z tarczycy,a co się okazało? Że qr.... podpisali moje pobranie krwi pod inną pacjentkę i muszę powtórzyć badanie!!!!:wściekła/y:

ana, nie, nie miałam. Wszystko będzie ok, nie stresuj się ;-) Zgadzam się z Asią - zawsze można się wykręcić i tylko wysłać kartkę z życzeniami :tak:

jołasia to nadal trzymam kciuki....

Ja mialam na obiad jarzynowa i lazaneczki z miesem :-) mniam mniam....

Moja kumpela bierze slub pod koniec kwietnia, i tez bede musiala jakas sukienke sobie kupic... he he :tak: a poki co nie mam pomyslu....

Po zakończonej @,mam nadzieję,że spieprzyła na CO NAJMNIEJ ROK do Kambodży :-D
Haha, ale się z tego uśmiałam! :laugh2:

Asiu- Co tam ciekawego w OBI? Coś kupiliście czy tylko na zwiadach byliście? :-)

SSmama- a to są psycholodzy, którzy pracują online? Jej, nawet nie wiedziałam :eek:

Aj Dziewczynki,ale fajnie, same sluby przed Wami. Ja uwielbiam takie imprezy! Zazdroszcze Wam!

reklama
He he kto pojdzie za mnie do pracy na noc... ? ktos chetny?:-)

Ostatnio jakos brakuje mi tego : Poszlabym sobie na aerobik taneczny z jakimis ukladami tanecznymi.... bardzo to lubie ale zaniedbalam to...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
kiedys sobie czesto cwiczylam... i na studiach mialam... normalnie cieszylam sie jak dziecko kiedy mial byc wf... :tak:

Ale mam lenia.... ech... dobrze ze po nocy mam 2 dni wolne, wiec troszke sobie dychne, podladuje akumulatory... chociaz chcialabym na jakies wyspie ze sloneczkiem, morzem i drinkiem w rece i przede wszystko ciepelko... ale to mozna sobie tak pomarzyć przynajmniej na ta chwile...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry