reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny MAM GO... Pomysł na obiad! :-D Nalesniki pikantne faszerowane mięsem mielonym z warzywami! Huuura! :-D Teraz tylko idę pomysł zamienić na działanie w kuchni, hihi :-)

reklama
Ale mi smakow narobilyscie...az mi sie jesc zachcialo chyba tez pojde cos zrobic do jedzonka;-) a ja nigdy tak nie jadlam nalesnikow jak moge to prosze o przepis bo z opisu wydaje sie smakowite

wróciłam, kupiłam sobie podkład Revlon color stay za 35zł :D oryginalny oczywiście :D
samochodzik ładnie odpalał, mam nadzieję że jutro też rano odpali :P
Jezuuu ale produkcja! :D

Asiu którą minę na dziś wybierasz: :-) / :-D / :-p/:laugh2: / :rofl2: / :happy: ??? tylko te do wyboru :D żadnych smutnych
Dobrze że sobie wyjaśniliście z Mężem, może faktycznie zajęcie się czymś innym i mniej rozmów o staraniach będą wskazane...
&&&& żeby jednak cykl zakończył się II kreseczkami :) ooo to może dziś działajcie tylko bez spiny, całej otoczki, bo jak zobaczy znowu świece czy koronki to może znowu się spiąć że to "ten" czas, a tak rzuć mimochodem że owu już była ale i tak masz na Niego ochotę :D

Mychunia to też nie zazdroszczę dziadków, Mój Tato bardzo kocha swoją Mamę a ona Jego, tylko Jego z naszej rodziny. Mój Tato ma dużą rodzinę ma 5 rodzeństwa i tylko my z Bratem i jeszcze jednej Cioci [moja druga Mama :) ] dzieci są nieakceptowane przez Babcię, zawsze mówiła "nasze dzieci" przy nas o pozostałych wnukach, a jak dwie kuzynki [te nielubiane] urodziły dzieci to nawet nie zapytała co u nich, jak dzieci... Ja się odcięłam od tamtej rodziny i tak mi jest dobrze :)
Kochana może jakieś mocniejsze leki? bo wymęczy Cię ta choroba :(
Gratulacje dla Koleżanki :)

Bezdzietna weź spróbuj może Bratu przemówić do rozsądku jak Bratowa ma ptasi móżdżek...
a jak by to nie pomogło to bym chyba zagroziła powiadomieniem odpowiednich służb...

Aschlee heh świetny Twój Mąż, teraz będzie musiał dokupić mebelków hehe :D

Maluś oj mam nadzieję że Wam się tu niedługo pochwalę pierścionkiem już na palcu, Boże tyle lat na to czekałam...
zaraz zobaczę kiedy powinnam nie mieć kolejnej :) i Ci podam

a ja IKEA mijam w drodze do i z pracy :D więc czasem zaopatruję Rodzinę jak zadzwonią :D no i siebie oczywiście, my mamy raczej dodatki bo meble nam się podobały bardziej jednak w innych sklepach...

u nas na obiad schab z ziemniaczkami i sosem z pieczarkami :)
wczoraj G zrobił sobie "stejka" a ja ser camembert w panierce zapiekany :)

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję :* smutno mi się zrobiło że @ przyszła, ale trzeba być realistką, przecież to dopiero początek. Ale dzięki Wam jest mi raźniej, jesteście niesamowite :*
G wie że przyszła @, ale nic nie mówił, z resztą ja też nie zamierzam Mu marudzić, bo jak się zdecydowaliśmy na staranka to prosił mnie żeby to wyszło naturalnie, bez spiny, więc jest tak jak prosił :D

ten cykl już będzie z mierzeniem temp i jestem bardzo pozytywnie nastawiona na niego dzięki Wam :*

Maluś zapisz mnie proszę na 10.03

Ostatnia edycja:
Anulka- nie mam żadnych przeczuć, zresztą średnio mam czas na doszukiwanie się objawów ciąży:-p Ogrom dyżurów w pracy, dużo się dzieje na budowie , więc praktycznie ciągle jestem poza domem. A jeśli już jestem to zaglądam na forum z myślą że trochę Was poczytam i... albo zasypiam albo.. muszę uciekać tak jak dzisiaj. Wczoraj sobie obiecałam że Was nadrobię dzisiaj i niestety.. nie zrobię tego bo dzwonił fachowiec od gładzi i się mu wymyśliło że dzisiaj chce oglądnąć chałpkę.:wściekła/y: A na 19 muszę być w pracy.
Nie, nie będę na razie testować, jeszcze tydzień do @, niema sensu:tak:

Malusiolka- Witam Ciebie.:-) i pozostałe dziewczynki. Miłej niedzieli. Buziaczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry