reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2014 :)

Monarti, w takim razie trzymam &&&&& :)

Agamemnon, ciesze się, że wracasz do staranek :) Kochana, ogromne &&&&&&& za Was :*:*

005.gif

Starające się: 15

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

wera89 - @ 15.01
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @31.01

Luty
Gochson - @ 3.02 5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,Arcala,Cyntia 85,mimmoo,tamaguczi,melponea, nadzieja210,mychunia6,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Anula1988,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223

reklama
Ja bym dziewczyny nigdzie bym nie uciekała ale czasem nie jestem na forum kilka dni i po prostu ciężko jest coś nadrobić :-(
No ale dobra, jestem z Wami :-) Zresztą myślami zawsze!

Monarti zasada pierwsza to pozytywne myślenie i tego sie trzymam ! :-)

Dzień dobry :)
Mało mnie ostatnio bo czasu brak, teraz ten tydzień pracuję na popołudnie wiec wracam do domu dopiero po 22, jeszcze chwila i znowu musze do pracy wychodzić. Starsznie ciężko w tym tyg w pracy, potrzebuje troche wolnego znowu :) Ale jeszcze dzisiaj i jutro i w pon i we wtorek mam urlop. Jejku, w pon mój synek kończy 4 latka, ale to zlecialo
Co s mnie dzisiaj strasznie głowa boli

Agamemnon, cisze się że jesteś :)
Maluś, zdrówka dla Was!!!!!!!!!!!! Nie dajcie sie chorobie!!!!! ;-)

Monarti, Witam nową koleżankę :)

Brrr85, i co tam z nową pracą? Odezwali się? &&&&&

agniecha, szybko ten czas leci. Moja córka pod koniec maja będzie mieć 4 lata :) Kochana, a możesz mi napisać jak zachowuje się Twój syn? Moja córka to diabełek :p

Agamemnon, tylko spróbuj pomyśleć o ucieczce od nas.. kija od Centki wezmę :D

Maluś, mój synek to żywe sreberko :) Nie usiedzi na tyłku minuty, no chyba, że ogląda bajkę, jest strasznym indywidualistą, wszystko musi być tak jak on chce, ale jest coraz grzeczniejszy odkąd poszedł we wrześniu do przedszkola :)

Justyna, witaj :) Oczywiście, że możesz. Więcej nas tym lepiej. Podaj datę @ to dopiszę Ciebie do naszej listy. A i napisz coś o sobie.

agniecha, czyli jest jakaś nadzieja, że jak dam córkę we wrześniu do przedszkola, to trochę jej zachowanie się zmieni? :p

Agniecha, Justyna, wasze awatarki są śliczne :D

reklama
Do góry