• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair- ja NAŁOGOWA ZAKUPOHOLICZKA obiecuję Ci, że w galeriach bardzo teraz dbają o to, żeby było ciepło! Także marsz jutro na shopping! A chłopa zostaw jutro z ta antyramą, pierścionkiem i "chorym" kolanem samego w domu, a na peeewno WTEDY SOBIE ZROZUMIE DUZO RZECZY!

Asiu- Ty moja Kochana :**

Blair- noo nasza grzeczna Dziewczynka! Pójdziesz sobie do coffeheaven albo starbucksa na pyszna kawkę! Kurczę, żeby chłop się tyle nie mógł zdecydować i jeszcze Ci tu fochy walić, gdy Ty wychodzisz do niego z sercem na dłoni. Nie nie :no:

Dziewczyny słucham sobie: Nazareth - Love Hurts Lyrics - YouTube a nigdy nie lubiłam takich starych utworów... Chyba już jestem DOROSŁA, hihi :-D

właśnie usłyszałam że się spinam ze staraniami bo chcę badania zrobić [różyczka, toxo, cytomeglia]
no i jednak wyszła opcja że się poryczałam...

Blair- co za dupek! :wściekła/y: Nie płacz Kochana! To tylko utwierdziło wszystkich w przekonaniu, że jutro powinnaś dać mu czas na przemyślenie wszystkiego... Oby tylko jakieś wnioski wyciągnął...

reklama
Blair - szkoda ze jestem daleko bo zabralabym Cie jutro na zakupy i drinasa wieczornego zeby Ci umilic ten wieczor !
ale .... moze faktycznie cos szykuje z pierscionkiem :P moze chlopaczyna sie za duzo romansidel naogladal i robi kolacje niespodzianke :D
jak wrocisz z zakupow to nie rob afery od wejscia tylko sprawdz czy nie ma kolacji przy swiecach w domku :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry