Witam z rana:-)
Dawno mnie tu nie było. W pracy trochę próbuje was podczytywać. chodź nie jest to takie proste.
A ja dziś w o 2 w nocy obudziłam się z bólem gardła. Wzięłam jakieś tabletki na gardło i jakoś zasnęłam. Tylko, że rano obudziłam się ze skrzypiącym głosikiem i kaszlem. I zostałam w domu, mam lekarza popołudniu. Z takim stanem gardła jeden dzień w pracy, gadając 8 godz i już bym nie mówiła. Ehh co za praca.
Poza tym szykuje dziś na wieczór kolacje, obiecałam, że tym razem to ja coś upichcę z okazji walentynek. A Wy jak spędzacie ten dzień? Wogóle najlepsi byli nasi znajomi, para. Widujemy się często. Znajomy zadzwonił do mojego M że może piątek czyli dziś spędzimy razem, coś ugotujemy, jakiś film obejrzymy itd, bo oni nie maja żadnych planów, co z tego że walentynki. Jak dla mnie to trochę dziwne. Ja wole taki dzień spędzić we dwoje:-) Ale może ja nowoczesna nie jestem i sie nie znam na nowych trendach
Wogóle pochwale się, że dwa dni temu 1-szy raz sama robiłam zupę rybna - polecam :-) Nie powiem, bo i tak najlepsza jest w Sopocie w "Przystani", ale moja daleko od niej nie odstawała;-)
A we wtorek idę do endokrynologa tym razem innego niż ostatnio. Chce, aby inny lekarz zobaczył moje wyniki i stwierdził czy bromergon muszę brać. Poza tym chce dostać skierowanie na zbadanie prolaktyny. Tylko ja miałam teraz 2 tyg przerwę w jego braniu i chyba robienie tych wyników teraz jak biorę bromergon tydzień nie ma sensu. Albo zrobię teraz i po miesiącu brania. Sama nie wiem. Jak myślicie?
AniSzwa masz jakiś sprawdzony przepis na mufiinki? mi się marzy zrobienie takich aby były jednocześnie mokre w środku i wyrośnięte tak jak te kupne. Jeszcze "idealnych" nie udało mi się zrobić ;-)A z czym robisz muffinki?
Miłych Walentynek dziewczyny:-)