• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu, Anula dobranoc :*

Wątpliwości Kochana jesteś, dziękuję :* nie liczę na to, jak zobaczył że się rozpłakałam to stwierdził że to potwierdza Jego tezę że się nakręcam [bo chcę zrobić badania i zobaczył że termometr w sypialni leży] a na temat jutra "przecież wiesz jakie mam do tego podejście".

reklama
Faceci to sa dupy wolowe .. maja zupelnie inna psychike niz my .. tak samo ja ucieszylabym sie z romantycznej kolacji przy swiecach a P. z procesora albo karty graficznej do komputera a kolacja nie zrobilaby na nim wielkiego wrazenia :nerd:

Oni to cieszyliby sie jakby byl 'narodowy dzien wyjscia z kumplami bez bab :P '

nie przejmuj sie :) na zareczyny napewno wymysli cos niezwyklego :)

Ja dopiero teraz siadlam przed komputer bo od rana tak mnie muli ze szok...albo w lozku albo w kibelku :baffled:
A teraz naszedl mnie smak na golonke z musztarda ale odmawiam sobie bo pod koniec chyba musieli by mnie toczyc na

cHyba nie było by aż tak źle z tym toczeniem :-D

lalka - duże i mocno kciukaski za jutrzejszy dzień :tak:

Hej Kochane ja nie mam zadnych planów na walentynki. ..
Dzis zadzwonili do mnie z tej firmy co bylam na rozmowie i w środę mam isc na dzień probny :-)
Mam cicha nadzieje ze dlugo tam nie poptacuje bo pojawi sie moja Ukochana fasolka a ze praca nerwowa to postanowiłam od razu dbac i sie oszczędzać :-)

No to powodzenia w każdym z postanowień

Asiu- hihi, ja jade po toaletke i lustra, ale pewnie jeszcze mnóstwo innych rzeczy kupię znając życie :-D A Ty masz daleko do IKEA? Ja mam 60 km i 1,5 h jazdy samochodem.

Dla mojegoa auta w połączeniu z moją nogą 60 km to by było maź 45 min, bez tłoku tak z 30 min :-D
lubię wyzwania.
Raz jechałam od ciotki nocą, prawię 80 km w ok 50 min.

Zobaczcie moja kicie ;-)

Gdybym nie powiększyła zdjęcia to bym jej nie znalazła. Kot w zlewie:-D:-D:-D

Nadal tylko czyste plamienia. Jak jutro to samo to w sobotę test, bo nie ma na co się czaić.

Hej kochane życzę niezapomnianego i owocnego dnia Walentynkowego!!!!!!!

U mnie ovufriend przesunął owu a podobno był pewien :) dla mnie ok bo akurat tego dnia poczułam ból owu, tylko mógł mnie od razu posłuchać :)

Witam sie porannie i walentynkowo ;-)

Iwo Tobie rowniez niezapomnianych walentynek :-)
Jak sie spalo laski.

Blair jak dzis klimat z twoim Bucem? Oby lepiej.

Ja juz sama w domku, mlody w szkole a stary do pracy pojechal. Musze szybciutko po make wyskoczyc bo zapomnialam kupic i zabieram sie za muffinki. Mam tez walentynke dla synka i musze mu tutaj przygotowac niespodzianke od mamusi ;-)

Witam z rana:-)

Dawno mnie tu nie było. W pracy trochę próbuje was podczytywać. chodź nie jest to takie proste.
A ja dziś w o 2 w nocy obudziłam się z bólem gardła. Wzięłam jakieś tabletki na gardło i jakoś zasnęłam. Tylko, że rano obudziłam się ze skrzypiącym głosikiem i kaszlem. I zostałam w domu, mam lekarza popołudniu. Z takim stanem gardła jeden dzień w pracy, gadając 8 godz i już bym nie mówiła. Ehh co za praca.

Poza tym szykuje dziś na wieczór kolacje, obiecałam, że tym razem to ja coś upichcę z okazji walentynek. A Wy jak spędzacie ten dzień? Wogóle najlepsi byli nasi znajomi, para. Widujemy się często. Znajomy zadzwonił do mojego M że może piątek czyli dziś spędzimy razem, coś ugotujemy, jakiś film obejrzymy itd, bo oni nie maja żadnych planów, co z tego że walentynki. Jak dla mnie to trochę dziwne. Ja wole taki dzień spędzić we dwoje:-) Ale może ja nowoczesna nie jestem i sie nie znam na nowych trendach :-D

Wogóle pochwale się, że dwa dni temu 1-szy raz sama robiłam zupę rybna - polecam :-) Nie powiem, bo i tak najlepsza jest w Sopocie w "Przystani", ale moja daleko od niej nie odstawała;-)

A we wtorek idę do endokrynologa tym razem innego niż ostatnio. Chce, aby inny lekarz zobaczył moje wyniki i stwierdził czy bromergon muszę brać. Poza tym chce dostać skierowanie na zbadanie prolaktyny. Tylko ja miałam teraz 2 tyg przerwę w jego braniu i chyba robienie tych wyników teraz jak biorę bromergon tydzień nie ma sensu. Albo zrobię teraz i po miesiącu brania. Sama nie wiem. Jak myślicie?

AniSzwa masz jakiś sprawdzony przepis na mufiinki? mi się marzy zrobienie takich aby były jednocześnie mokre w środku i wyrośnięte tak jak te kupne. Jeszcze "idealnych" nie udało mi się zrobić ;-)A z czym robisz muffinki?:)

Miłych Walentynek dziewczyny:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry