• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bo ja poprostu sie przejmuje sie meskim pierniczeniem farmazonow. Jak maja gorszy dzien to klepia bzdury bezmyslnie. Tez w domu to mam ale jak juz wczesniej zaznaczylam mam to w dupie i robie swoje. Oczywiscie nie zebym cicho siedziala zawsze dodam cos od siebie. A rano jest juz git i szym wie ze nie potrzebnie mi rozwalil humor. Ach ci faceci!!
Blair nalykaj sie prochow i won z domu

Ostatnia edycja:
Asia uwielbiam Twoje teksty.Prawie spadlam z krzesla ze smiechu:-D:-D:-D
Blair87 nie denerwuj sie...to tylko facet strzel fochem na dzisiejszy wieczor to do rana powinien przemyslec i zmienic zdanie co do Walentynek...Albo zostaw prezent dla niego i przyklej kartke to prezent dla Ciebie ode mnie na ten dzien jak kazdy inny!!!!

jedz gdzies na sklepy i niech spedza ten dzien sam...zobaczysz jak szybko zmieni zdanie
Bedzie mu glupio ze sie tyle nameczylas a on palnal taka bzdure:tak:

Jesteście rewelacyjne! :*

obawiam się że jak strzelę fochem to nic nie da, bo przecież o co mi chodzi?! Na pewno miła nie będę ani dziś ani jutro
a prezent dostanie z adnotacją zaproponowaną przez Aschlee

Ostatnia edycja:
Ja oczywiście też doznałam szoku właśnie :szok: Godzinę temu wysłałam Adasia do góry do sypialni, aby zawiesił szafkę. Ładnie tu sobie piszę z Wami i w między czasie przeglądam oferty hoteli na majówkę w górach... Minęła ta godzina, a tego nadal ani widu ani słychu. Oczywiście co? -Idę na górę i patrzę a Adaś śpi sobie pod szafką :angry: Ale na jego szczęście, że chociaż zdążył ją zawiesić, bo tak to by mu się dopiero dostało :wściekła/y: I weź tu zaufaj chłopu :no:

Ostatnia edycja:
O rany Anula moje nowe silowniki leza i czekaja na montaz od 2 tygodni.

Zobaczcie moja kicie ;-)

Załączniki

• 1392323612541.jpg
    1392323612541.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry