• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Lalka oby kropeczki zostały z Tobą na zawsze :)

Olusia dziękuję :* wow to niezła impreza do 5 :)

Asiu tak, tak spotkajmy się w stolicy najlepiej z brzuchami lub wozeczkami :)
Asiu moja znajoma zaprzeczyła się z Chłopakiem który jest w takiej sytuacji jak Ty, też im rodzice kazali bo dziecko, mówi że nie powinno być problemów, bo co raz łatwiej uzyskać unieważnienie. Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość i kasę, bo niestety ale to sporo kosztuje. Wierzę że się Wam uda!!!

Wątpliwości trzymam kciuki za test pozytywny :)

Anula haha to głośnej nocy życzę :) to winko pomaga?

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Powiem wam ze ja wyszlam wczesnie za maz i kazdy gadal ze na pewno wpadka nawet dzwonili i pytali czy jestem w ciazy moja rodzine :(( po prostu oboje podjelismy tka decyzje z milosci. Niestety taki krazy stereotyp ://

a co do jutra to sie zaczynam stresowac. Zglupialam czy jestem w tej ciazy czy nie. Metlik w glowie ;)okresu dalej nie ma. Piersi bola jak nie wiem. Wzdecia. Odbija mi sie czasem jest mi niedobrZe. Hmmm...

Blair dzieki. Wiem ze troche bedzie trwalo. Jesli o koszta chodzi to nie jest tak zle chyba ze ktos korzysta z tych kancelarii prawniczych od prawa kanonicznego a prawda jest taka ze w kurii wszystkie porady masz za darmo do woli. Ja jestem juz umowiona na taka porade i mam w wiekszosci skarge napisana. Chce zeby to ktos przeczytal i bede skladac. Ponoc jak ma die dobre argumenty to w 2 lata mozna sie z czasem zamknac. Rizmawialam juz z moim ex i powiedzialam ze nie chce przedluzac i od razu biore na swiadkow jego i jego rodzicow i zeby juz przypominal sobie jak to bylo.
Czas pokaze. 2 lata dojzewalam do tego. Nadeszla godzina zero ;-)

Tedtujcie laski. Ja juz po kolacji iiiiii pije wino ;-)

watpliwosc trzymam kciuki za jutro.... :-)
lalka wszystko bedzie dobrze....:tak:

Blair87 nio impreza super.... a zapowiadaja sie kolejne... he he
Mligocka oby to byla ostatnia @... :tak:
Hehe foty niezle...Aschlee25 mnie tak samo przyszlo co innego na mysl na samym poczatku.... he he :tak:

A ja wlasnie wrocilam z moim od znajomych, bylo super... :happy2:

kasik gdzie Ty się uchowałaś to nasze 4 złoto na olimpiadzie w Soczi :tak:

dziewczyny połączenie dwóch blogów w jeden zakończony sukcesem zapraszam na mój nowy blog Moje małe hobby :-D udało mi się odzyskać większość miniaturek choć i tak ze 30 postów bezpowrotnie straciłam :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry