• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ja moge sie Aschlee zamienic na jeden dzien :P ty sobie wypij winko piwko drineczki a ja po ogladam Pana Kiblowego :D
a jutro sie zamienimy z powrotem :D moge nawet kaca jutro przygarnac :P

ja to w ogole z alkoholem jestem poklocona od zawsze :D nie luuuubie pic :D ani piwa ani wina ani whisky :D
raz na rok jak juz to wodeczke z kielicha :D ale to jak mowie najczesciej raz na rok :D

watpliwosci3 jestes kochana.
Zycze udanych wieczorkow:tak:
Jeszcze tylko jutroi.......poniedzialek taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.gif

Załączniki

• taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.gif
    taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.gif
    11,5 KB · Wyświetleń: 113
Ostatnia edycja:
Mligocka minimum 9 miechow ale mowie juz z zapasem po porodzie.Ja dopiero dostalam po 12 miesiacach ( 9 ciazy plus 3 luziku po porodzie)...taki bonus;-)
Ewelinka na pewno wstawie zaraz po....na serio licze ze je dostane i bede zla jak nie :tak:

Ostatnia edycja:
Hej :)
Ale mam do nadrobienia, zaraz Was poczytam :)
My już po tej imprezie, źle nie było :)
Z G super :) faktycznie tamten humor to chyba przez przeziębienie i przemeczenie w pracy. Wczoraj już było dobrze, a dziś to w ogóle :) ucieszył się z prezentu, aż Mu się oczka zaświeciły :) i przeprosił mnie za to nakręcenie na ciążę :)
To tyle tytułem wstępu, teraz ide czytać te 10str :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

watpliwosc, skoro chcesz testować jutro to będę trzymać mocno &&& :*

lalka, dbaj o maleństwa. Papierosy nie uciekną i jak nie będziesz palić, to lepiej się poczujesz :)

Ciężko mi nadrobić Was dziewczyny. Ostatnio moje dzieci są nieznośne. Wydaje mi się, że młodsza przechodzi bunt dwulatka ;/ Nie mam sił ostatnio. Sprzątnę, ugotuje, zajmę się dziećmi i już brakuje mi czasu. Nie mogę doczekać się jak będzie majówka i w końcu czworo będziemy mogli gdzieś pojechać. Potrzebuje trochę odpoczynku. Jeszcze do tego za tydzień egzamin z jazdy i się nim stresuje. Jutro po ponad 3 miesiącach znowu siadam za kółkiem. Mam 2h, w kolejną niedzielne kolejne 2h i ostatnie 2h będę mieć w poniedziałek przed egzaminem. Nawet teraz jest mi ciężko pisać, bo skaczą mi za plecami ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry