• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka oj dobrze ze jestesmy piekne.
Slub no coz kochane nie predko.

Ja mam marzenie jeszcze jedno przed slubem a wlasciwie dwa : dzidzia i chcialabym uniewaznic moj slub koscielny z ex mezem. Bardzo tego pragne. Zostalismy zmanipulowani do jego wziecia. I teraz to jest moj cel.
Nikt o tym nie wie procz was i mojego narzeczonego.

Życzę Asiu aby oba marzenia sie spelnily jak najprędzej :-)
Nie ma nic gorszego jak slub z przymusu wrrr przykladem jest moja kuzynka. Zaszla w ciaze w wieku 17 lat i moja ciotka ze stracu przed "co ludzie powiedzą" kazala jej brac slub. Paranoja. Teraz kyzynka ma 25 lat i... jest sama. Rozwodu nie ma ake z ex nie utrzymuje kontaktow i ma ogromny zal do matki.

Asiu- spełnisz szybciutko oba te marzenia, mówię Ci to! Dzidziolek będzie jeszcze w tym miesiącu, a drugie marzenie spelnisz już pewnie w przyszłym miesiącu, jak już trochę ochłoniesz i dotrze do Ciebie fakt, że jesteś w ciąży :-D Asiu ja chyba jestem jednak jakas inna, bo ja nie czuje zadnego drugiego guziczka, albo nie sięgam tak daleko, ech... :confused2:

Ewelinka- hihi, ale się uśmiałam :-D

Dziekuje dziewczynki. To troche zlozony proces dlugo trwa. W marcu mam oierwsze spotkanie w tej sprawie.

Aniu a wglebienie za guziczkiem czujesz. Moze masz krotki paluszek. A w jakiej pozycji to robisz. Proponuje siedzac na kibelku.

Jak ja wytrzymam tyle dni do bety to niewiem. Jestem poprostu nienormalna i głupia zapaliłam papierosa :banghead:i zle sie z tym czuje. Przestaje wierzyć że się uda ehh

reklama
Asia : sama już niewiem co robić i myśleć. M z teściowa nie pozwalają nic robić leże tylko, zwariować idzie. Tyle co wytrzymałam bez tych choler... fajek i dalej mnie ciągnie. Jak znam siebie to zatestuje jak najszybciej żeby już tyle nie myśleć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry