• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dziekuje Wam dziewczyny !!! jestescie cudowne :) to glupie ale dajecie mi wiecej wsparcia niz P. :szok:

Iwo hahahahaha normalnie usmialam sie i wzruszylam :D
jak zadziala to Tobie tez podesle tą piosenke :D jak nie bedziesz testowala w niedziele to najwyzej zafalszuje sama z innym dniem tygodnia hahahahahaha :D

to forum jest jakies magiczne !!! tak zbliza do siebie ludzi i daaaaje tyyle nadziei :)

Tak, macie rację Dziewczyny... dajemy sobie nawzajem tyle wsparcia, dobrego słowa, otuchy i przede wszystkim uśmiechu. To dlatego każda z nas, mimo wielu obowiązków znajduje czas, aby poczytać i udzielić się w takim forum. Z tego miejsca DZIĘKUJE WAM KOCHANE, ŻE JESTEŚCIE I MOGĘ LICZYĆ NA DOBRE SŁOWO W WASZEJ STRONY! TO JEST BEZCENNE!

Olusia- bawcie się dobrze! :-)

Aschlee- ładnie tam rzygaj tyle ile trzeba, byle tylko dzidziolki dobrze się miały! :-)

reklama
Asiu- mogę Ci zadac pytanie? Bo na Twoim wykresie widze,ze oznaczasz zamkniecie i otwarcie szyjki macicy. Po czym Ty to czujesz? Bo ja jak wkładam "tam" palec to czuje tylko taki "guziczek" na szyjce i on nigdy się nie zmienia, albo ja nie potrafie tego odczuć...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry