• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczynki znacie jakieś sposoby albo tabletki na poprawę cery..????
Po odstawieniu tabletek nie mogę sobie poradzić z moją buźką:frown:
Wątpliwość &&&&&&& aby fasolka była
Olusia miłej zabawy
Anula udanej kolacji
Asia zdrówko widzę że nie tylko Ja winkuję:-):-)

reklama
Aniu musisz jeszcze glebiej wlozyc i za tym guziczkiem to co wyczujesz swiadczy o otwarciu lub zamknieciu. Jaj jest otwarta to tak oouszek tylko kawalek mozesz tam umiescic za guziczkiem.

Kasik dopiero wieczorem winko pojdzie w ruch bo ouki co w pracy siedze

KasikP- ja nie mam ogólnie problemów z cerą, a jak już wyjdzie mi jakoś pryszczol to smaruje go miejscowo pastą cynkową. Bardzo szybko wysusza pryszcze.

Asiu- jeeej, wytłumacz mi jeszcze raz, bo ja nie mogę zrozumieć. Wiem tylko, ze musze teraz siegać głębiej. Jestes Kochana dziekuje! :-)

Ostatnia edycja:
Aniu palec wskazujacy wkladasz tak opuszkiem do zewnatrz czyli skory, zaczynasz czuc guziczek czyli pierwszy plat szyjki i jak wlozysz glebiej to poczujesz jeszcze jeden guziczek mniejszy i to co wyczujesz pomiedzy nimi swiadczy o stanie szyjki. Jak sa blisko to zamknieta a jak jest otrarta to jest tam miejsce na opuszek twojego palca.

Witam Dziewczyny ;))

Asiu pierscionek piękny teraz czekam na wieści o ślubie ;-)

Anula wyglada to okropnie ; p dobrze ze na codzien tego nie widze i ze Bog stworzył nas z zewnątrz ładniejsze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry