• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczęta Kochane jak tam wieczorek Wam mija ? :-)
Mnie naszedł smak na reddsa cranberry mmm pychotka , dzieciaczki już się kładą spać a R pojechał z kolegą także mam wieczorek dla siebie .
Po plamieniu ani śladu , myślę że było to plamienie okołoowulacyjne bo tego się doczytałam w wyszukiwarce ale mokro mi jak nigdy he he nie wiem czemu mam ochotę swojego chłopka schrupać normalnie także dobry znak ;)

mychunia, podasz jeszcze raz link do bloga, proszę? :-)

Asia, jak nie chcesz, nie mów, ale Twój syn do gimnazjum już chodzi?

Malusiolka, Boże! Ja bym bez czekolady tygodnia nie wytrzymała! :szok: Współczuję :tak:

iwo, miłej zabawy ;-)

Mąż wrócił do domu, ja ignoruję, on ignoruje. Wzięłam sobie jedzenie, włączyłam telewizję, on wchodzi do pokoju i raporciki robi. Jedyne, co powiedział: "możesz ściszyć, bo muszę się skupić?" Potem skończył i rzucił, że na piwo dzisiaj wychodzi, ja na to, że nie, bo musimy pogadać. Zbagatelizował, ale po czasie przyszedł i się przymilał, czemu jestem oschła. Pogadaliśmy sobie, powiedział, że "pójdzie ze mną w piątek na USG to zobaczymy", cokolwiek to miało znaczyć :dry: Ale czuję, że dalej jest fochnięty.

Iwo kochana milego wieczorku.

SSMama to ty powinnas miec focha. Co za gamon.
Tak kochana moj syn w 1 gimnazjum juz jest. Zobaczysz jak to jest ;-) jeszcze troche.

Ostatnia edycja:
SsMama to widzę że Twój też taki fochacz jak mój ale ostatnio dałam mu popalić za radą dziewczynek to przymilas z niego straszny się zrobił , a ja wredna baba strasznie to wykorzystuje . Dzisiaj mi zaproponował że wziął sobie na jutro wolne i zabiera mnie na zakupy żeby odpracować stracone walentynki.. No to ja mówię że super , wkońcu coś nowego mi się przyda do szafy :D ale dalej twardo , z dystansem do niego i wiecie co to pomaga jak tak facetowi dasz porządnie po głowie :-)
Asieńko moja 8 letnia córeczka jest już w trzeciej klasie bo poszła jako 6 latek do pierwszej i jak sobie pomyślę że za 3 lata skończy podstawówkę i pójdzie do gimnazjum to strach mnie napawa bo teraz dzieciaki strasznie zdemoralizowane są a wiem to bo mieszkamy tuż przy szkole i to gimnazjum i widzę jak te dziewuchy wychodzą po szkole i odpalają papierocha , mam nadzieję że moja córeczka będzie poważniejsza a już zauważyłam że jej piersi rosną.. Czuję że dorasta.. Że nie jest już taka malutka za jaką ją mam..

Ostatnia edycja:
Olusia u nas jest tak samo cisza cisza aż w końcu słowo do słowa i lądujemy w zgodzie w pryku bo taka jest prawda a na drugi dzień jest tak jakby nic się nie stało ;) mówię o błachych sprawach a nie o poważnych występkach ale my się rzadko kłócimy z tym że jak już się powadzimy to raz a porządnie i jedno drugiemu nie ustąpi a drzemy się czasem w niebo głosy na siebie

reklama
karolina859 u nas tez sie zazwyczaj konczylo na przytulankach ale nie zawsze... ostatnio jestem taka ze nie bardzo ustepuje, a moj tak samo i zloscimy sie nie potrzebnie na siebie... ale potem przechodzi nam... my sie tez rzadko klocimy, zazwyczaj bylo i mycie naczyn... :-) nie cierpie tego robic, chociaz jak wiadomo robilam to, teraz mam zmywarke i jest super...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry