• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Karolina niestety przed wszystkim nie uchronisz dziecka ;-) a ja jestem tego zdania ze lepiej zeby spróbowała i miala dobry kontakt z mama niz jakby musiała sie ukrywac i z problemami lat a c do kolezanki nie madrzejszej wcale od niej...

Ja tez postanowiłam ze jak Bog uszczesliwi mnie ciąża to nie bede pracować tylko szybko na l4... mam nadzieję ze jutro gin cos zaradzi... i powie jak przyspieszyc okres i co oznaczaja te bole i tamte plamienia...

Ewelinka jak najbardziej się z Tobą zgodzę mi zależy na tym żeby mieć jak najlepszy kontakt z moimi dziećmi mimo wszystko jestem w stanie dla nich wszystko poświęcić tylko po to żeby były szczęśliwe .
A dalej masz te plamienia ? Przed samą miesiączką ?

Karolina ja dalej nie dostalam miesiaczki.... plamienia byly pod koniec stycznia... a okresu do dzis brak...

Ja chce muec kontakt z moimi dziecmi taki jak ja mam z mama ;) moja Mamus to moja najlepsza przyjaciółka

O takim kontakcie myślałam :-) też chcę taki mieć bo kto tak nie zrozumie jak mama
Wiesz co to nie dobrze z tymi plamieniami , u mnie też tak wystąpiły w tym roku na 2 dni przed miesiączką a wczoraj w 12 dniu lekkie brunatne zabrudzenie i nic więcej , sama się zastanawiam skąd są te plamienia

Wtedy myslalam ze to moze okoloowulacyjne... ale gdyby takie byly to juz bym okres dostala a go nie ma. A podbrzusze kuje, boli, ciagnie...nie wiem co jest... i sluzu mnóstwo caly czas... troche sie zaczynam wkrecac bo tak samo bylo przy ostatniej ciazy... i juz se wkrecilam ze test nie wykazal ciazy bo za niskie stezenie hcg bo to moze znowu to durne puste jajo ; ((

Ewelinka spokojnie ja wiem że to może dobić psychikę bo i ja też się zaczynam znowu wkręcać że to może implantacja i w ogóle bo kupa śluzu itd bo przecież kocham się prawie codziennie ale to seks przerywany od ponad 2 lat i nic nie wyszło dziecka nie było a teraz się wkręcam że może coś wyleciało może zapłodnił.. Objawy sobie dopisuje sama.. Idzie zgłupieć ja wiem i to jest okropne że my same nie wiemy co nam dolega a się schizujemy nie potrzebnie trzeba na luz wrzucić nie myśleć o tym bo tak najlepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry