• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja mam z Laboratoria Bruss

Mychunia, myślę jak Gosia. Praca zawsze się przyda. Raz, że odskocznia od codzienności, a dwa kasa, kasa, kasa i ubezpieczenie i potem macierzyński czy nawet wychowawczy. No i co jak co ale emerytura jednak może się przydać byle jaka ale będzie

Aschlee, rozumiem Cie dokładnie, jak byłam w szpitalu to raz jeden lekarz nie mógł znaleźć pęcherzyka, powiedział, że chyba juz sie wchłonął :( załamałam się, kazałam dalej szukać bo w to nie wierzyłam, znalazł, potem podejrzewali że fasolka przestała juz rosnąć, ale się mylili, wczoraj pojawiło sie serduszko, ja caly czas czuję strach, pobolewa czasem podbrzusze a ja kazdy ból przezywam :(
A Ty nadal masz plamienia/?

Kasik, za jakiś czas też wyprowadzicie się od teściów. A mogę wiedzieć do kiedy będziecie z nimi mieszkać? Kto wredniejszy, Ona czy On? Nie życzę nawet najgorszemu wrogowi mieszkania z teściami <przytul> &&&&&& za szybką przeprowadzkę :*

Asia, Twoja zapiekanka <mniam> A ja zdążyłam zrobić sałatkę :) &&&&&&& za betkę :*

Mychunia <przytul> Mój M we wrześniu zmieniał okulary, bo chciał mieć z nakładkami + wzrok się pogorszył o trochę ;/

mychunia - no chodzenie na rozmowy nic miłego, ale własne pieniądze i niezależność bezcenna....pomyśl ze macierzyński to rok

ja osobiście nie polowałabym na fasolkę nie mając pracy, bez względu na zarobki męża...brr nigdy

Ostatnia edycja:
KasikP - faktycznie takie same :-D My to mamy dobry gust, hihi

AsiaSzw - pychotka :-) W laboratorium "Diagnostyka" z kartą (zniżka 5%) beta kosztuje 23,75 zł. Nie wiem czy w całej Polsce mają takie same ceny, ale widziałam, że w Gdańsku też mają punkt.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry