• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
O matko, przerażacie mnie z tymi zaburzeniami osobowości :baffled: Możliwe, że macie rację, ale jest problem - ona ma poniżej 16 lat, a w tym wypadku, żeby iść do psychologa trzeba mieć zgodę prawnego opiekuna, a jej nie zdobędziemy bez wiedzy rodziców... :baffled:

Asia, matko, a już się nakręciłam razem z Wami... :no: Strasznie mi przykro, kurczę... beznadziejna sprawa...

Kasik, matko, tragedia z teściową... Współczuję, nie wyobrażam sobie mieć takiej sytuacji :no:

Blair, a jakie doświadczenia robisz?

Anula, wspieram Cię jutro! :tak:

Dobra, laski, spadam, muszę się wyspać ;-) Trzymajcie kciuki jutro za test i lekarza.

SSMama wpierw powinnas sama pojsc i nakreslic sytuacje skonsultowac sie i wtedy podjac decyzje. I rodzice powinni w tym czynnie uczestniczyc bo to z nimi mieszka i o ich zainteresowanie sie ubiega. Teraz trzeba cierpliwosci i zrozumienia dla niej.

Spoko liczylam sie z tym. Wiem na czym stoje przynajmniej.

reklama
Asiu <przytul>
Olusia no to ma anemie porządną. Ja już miałam dostać skierowanie do hematologa ale się zawzięłam i zwalczyłam chorobę.:-) Ja od 3 miesięcy chodzę na fitness i basen zmieniłam dietę i nawyki;-)
SSMama i Anulka &&&&&& za Was trzymam:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry