• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

agnieszkak2 - ja na sztuki na allegro jedne i drugie po ok 80 groszy, wiec sikacz można dowoli ;-)

Ja w tym roku PIT-a wysłałam przez net 29.01 a kasa była na ROR 13.02. Im wcześniej pośle się to tym wcześniej jest

reklama
mychunia, to można powiedzieć, że 2 dni pracy tylko Tobie zostało.

goska, no widzisz. Owulacja wychodzi w ciąży :) Nam PIT w piątek księgowa rozliczała przez internet i powiedziała góra 3 tygodnie i pieniądze powinny być na koncie. W tamtym roku też tak wysyłała nam i po 2 tygodniach mieliśmy pieniądze.

tylko że mój dzis dopiero dostał do reki ja dostalam ze dwa tygodnie temu a czy to tez nie zalezy od urzedu do którego sie nalezy bo nie wiem do kad to idzie przez neta pierwszy raz bede tak wysylac

Asia - chcemy ciebie na listopad!!!!!

Malusiolka - pewnie że sms wyślę :)

Pisałam kiedyś na poprzednim watku.
Razem z moją przyjaciółką wypatrzylysmy na łące 2 bociany podekscytowane zaczęliśmy biec w ich stronę a one odlecialy. Smialysmy się ze po dzidziusie, chociaż ja nie planowalam wtedy ciąży.
Obecnie ona jest w 6 tyg a ja w 4. No i się pobeczalam.....

Asiu musi byc dobrze przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz ale i tak &&&&&& zacisniete:tak:
Malus to tak 100/h hehe expres niech sie spieszy bo mnie brzuch boli
Iwo :-Dto teraz wiem że je trzeba ganiac a nie na nie patrzyc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry