reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia, u mnie tak samo :) Chyba częściej wkurza mnie mama niż teściowa :) Ja narzekać nie mogę, teściów mam cudownych, nigdy sie nie wytrącają i zawsze nam bardzo pomagają, potrafię dzwonić do teściowej i plotkujemy sobie 20 min, ona jest dla mnie jak druga mama, może to dlatego że oni mają 4 synów, ja jestem pierwszą synową, no ale tez znają mnie kupę czasu bo ja z moim mężem chodziliśmy razem do podstawówki :)

reklama
mligocka spoko.... wiesz jednak interna to specyficzny oddzial.... wolalabym byc na jakims konkretnym i byloby inaczej a tak to na nasz oddzial kazdego by przyjeli nawet z robakami.... mielismy nie jednokrotnie osoby z wszami, robakami, gnidami itp... jednym slowem meneli ze smietnika... dezyfekcja tych ludzi maski,czepki itp... koszmar !!

Witajcie Dziewczynki!

Dziewczyny- ale macie wzruszające opowieści zaręczynowe :-) Ja to miałam wszystko uplanowane, i nawet pierścionek sama sobie wybierałam, więc ja nie mam takich romantycznych wspomnień jak Wy.

Dziewczynki- błagam poradźcie mi. Dostałam @ jakieś pół godziny temu. Tylko teraz jak mam ja liczyć? Czy dzisiaj już mam liczyć 1 dc cy od jutra?? Bo ja kiedyś czytałam, że jak @ się dostaje po 18. to należy jak liczyc, jakby zaczęła się od dnia następnego. A dla mnie to teraz bardzo ważne, bo mam leki na stymulacje owu zacząć wlasnie dokładnie od 3 dc. I masz babo placek... :wściekła/y:

M-s- witaj! I powodzenia! :-)

Maluś- moja dieta- 100 kcal, ale zdrowa wersja z duza iloscia warzyw, nabiału i gotowanego chudego mięsa. Czuje się po niej rewelacyjne. Własnie dostałam @, a jakos nie czulas w tym mscu PSM, a zawsze je źle znosiłam i wiem,ze to na pewno dzięki dobrej diecie.

Anulka <przytul> sio, sio z tą @ Kochana, ja liczę zawsze tak, że @ przychodzi dzisiaj o 18-tej i dla mnie to jest 1dc, ale każda inaczej liczy :) Spróbuje Twojej diety i może coś się uda :)

Monarti, Ty to masz fajnie. Ja to moją na koniec świata wysłała, aby jej ryja nie widzieć:D

reklama
Hej dziewczyny:)

Dawno mnie tu nie było. Jakoś czasu brak. Tyle się ostatnio dzieje. Jak tylko znajdę chwilę to Was nadrobię:)

Przepiszcie mnie z poczekalni, znowu w pełni staramy się o baby. @ ma być niby 28/01, oby nie przyszła.

Miłego wieczorku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry