reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hejka

Mligocka - w 14 dc miałam negatywny test owu a w zeszłym miesiącu w tym czasie nie dość że owu była to jeszcze testy reagowały :( jajniki kluja i śluz ok więc zdziwilam się jak nie ujrzałam drugiej krechy

Brr - nam ginka mówi by kochać się jak się ma ochotę byle nie tylko w dni płodne. Z takiego maratonu mamy Julię.

Bezdzietna- &&&&& za złoty strzał !

Cyntia - moja przyjaciółka idzie dziś do profesora to spyta

Ostatnia edycja:
Cyntia, za granicą po prostu inaczej myślą. U nas ten długi czas dawany przez lekarzy jest czesto ze względu na sprawy psychiki bo organizm potrafi bardzo szybko sie przygotować na kolejna ciążę.

Mligocka życzę by @ nie przyszla.

Dziewczyny zycze udanego dnia ;)

Witam się i ja:):::

Witaj AsiaSzw :)- trzymam kciuki:)&&&&&&&&&&&&

Mligocka- no to czekamy na wieści od Ciebie:)

Mi sie lewy jajnik obudził ze snu:) może ten cykl będzie krótszy??w sumie tamten był pierwszy od odstawienia trzeba pilnować owu:)

Życzę miłego dnia:)

Witam wszystkie Panie!
Co do współżycia, uważam że pary nie powinny się spinać i nie myśleć podczas, "że musi w tym cyklu koniecznie zaskoczyć", bo może się wytworzyć bariera psychiczna w głowie, którą stawiamy nie świadomie i tylko nie potrzebnie się nakręcamy i stresujemy - jestem w ciąży? na pewno, a jak nie to dlaczego, przecież było dobrze? Myślę, że trochę na luzie trzeba podejść do tego, bo później to może się przerodzić w rutynę i nie będzie się tego postrzegać w kategoriach przyjemności, tylko mechanicznego przymusu, typu "chcę mieć dzidziusia i muszę się kochać". Wiem że mi łatwo mówić, bo mam już brzdąca.
Co do tego Igm i Ig "coś tam" sprawdzę w swojej książeczce ciąży, bo jeszcze w ciąży byłam na bieżąco, a że to już 2,5 roku to wybaczcie, ale nie pamiętam dokładnie wszystkiego.
Kochane, czy u Was też jest tak biało za oknem u nas całą noc padało teraz też sypie. Wyszłabym na chwilę z Bąblem na sanki, bo nie ma temp. ale z drugiej strony obawiam się, bo ma zmiany w płucach :( a biega po całym domu uradowany, że śnieg pada:)

Witajcie!

Iwo, Dominika- i dlatego ja też wczoraj pisałam do Brrr, że nie ma sensu dokładnie odliczać seksu co dwa dni, bo cały urok tej czynności gdzieś się zatraca i przestajemy kochać się z uczuciem i spontanicznie, lecz mechanicznie i tylko wyłącznie z myślą "muszą być z tego dzieci".

AsiaSzw- witaj! Powodzenia, obyś jak najszybciej zafasolkowała! :-)

Mligocka- jak dzisiaj tempka?? ;-)

Ostatnia edycja:
005.gif

Starające się: 22

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82, Dorcia

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01

Styczeń

mumminka - @ 17.01
Bezdzietna - @17.01

mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
Anulka1988 - @ 14.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
MotylkowaOna - @23.01
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn

Ostatnia edycja:
Ewelinka, witaj i współczuje straty dziecka, ja poroniłam 28.12. O stracie Twojego dziecka wyczytałam z wypowiedzi mychuni, bo Twojego postu w ogóle nie widzę ;/ Jest biała kartka przy Twojej wypowiedzi.

Aschlee Kochana, jak się czujesz? Zawsze jest możliwość zajścia w ciąże bliźniaczą. Nie musisz mieć w rodzinie bliźniaków i Twój mąż też nie.

Cyntia, wczoraj jak byłam w łazience to około 19-tej miałam 3 plamki krwi na papierze, a tabletki przestałam brać w poniedziałek. Tylko, że na razie krwawienia jeszcze nie mam. Mam nadzieje, że szybko przyjdzie, bo ja w sobotę mam lekarza.

Iwo, nie starajcie się. Musisz poczekać, bo różnie to bywa. Półpasiec jest zaraźliwy. Kochana, choroba od 2 do 4 tygodni się trzyma.
mychunia, tydzień urlopu na staranka? :-D:rofl2: Będzie się działo. Niech sąsiedzi wtedy zrobią imprezę żeby nie było słychać nic od Was :D

asik, witaj :)

AsiaSz, witaj :) Podaj datę @ to wpiszę Ciebie na listę.

A u mnie tak sobie. Wczoraj wieczorem pokłóciłam się z mężem i to wszystko jak zwykle przez głupich teściów. Rozmawiali tylko z M o naszych sprawach, a mnie potraktowali jak g...o. Do łóżka przyszłam dopiero po 24-tej, bo nie miałam ochoty z nim rozmawiać. Ale dzisiaj rano na szczęście wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest już dobrze. Ostatni raz przez idiotów pokłóciłam się z mężem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry