Ewelinka, witaj i współczuje straty dziecka, ja poroniłam 28.12. O stracie Twojego dziecka wyczytałam z wypowiedzi
mychuni, bo Twojego postu w ogóle nie widzę ;/ Jest biała kartka przy Twojej wypowiedzi.
Aschlee Kochana, jak się czujesz? Zawsze jest możliwość zajścia w ciąże bliźniaczą. Nie musisz mieć w rodzinie bliźniaków i Twój mąż też nie.
Cyntia, wczoraj jak byłam w łazience to około 19-tej miałam 3 plamki krwi na papierze, a tabletki przestałam brać w poniedziałek. Tylko, że na razie krwawienia jeszcze nie mam. Mam nadzieje, że szybko przyjdzie, bo ja w sobotę mam lekarza.
Iwo, nie starajcie się. Musisz poczekać, bo różnie to bywa. Półpasiec jest zaraźliwy. Kochana, choroba od 2 do 4 tygodni się trzyma.
mychunia, tydzień urlopu na staranka?

Będzie się działo. Niech sąsiedzi wtedy zrobią imprezę żeby nie było słychać nic od Was
asik, witaj
AsiaSz, witaj

Podaj datę @ to wpiszę Ciebie na listę.
A u mnie tak sobie. Wczoraj wieczorem pokłóciłam się z mężem i to wszystko jak zwykle przez głupich teściów. Rozmawiali tylko z M o naszych sprawach, a mnie potraktowali jak g...o. Do łóżka przyszłam dopiero po 24-tej, bo nie miałam ochoty z nim rozmawiać. Ale dzisiaj rano na szczęście wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest już dobrze. Ostatni raz przez idiotów pokłóciłam się z mężem.