reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cyntia dziękuję za podpowiedź co mam dalej robić może uda się to zrobić na NFZ. Z badań nie miałam robione kompletnie nic mąż tylko jedno badanie nasienia. Ginka twierdzi że skoro mam cykle regularne to ona nie widzi rzadnych przeciwskazań i jak wspomniałam o operacji mężą i jego chorobie to miała wytłumaczenie. A ja czytałam że faceci z jednym jądrem nie muszą mieć problemów z płodnościa tym bardziej że nie było chemii ani naświetlań. Oh gdyby wszyscy lekarze chcieli pomóc pacjętowi bezinteresownie to świat był by lepsy

Witajcie kochane - dołączyłam do was a nie miałam jeszcze czasu was podczytac bo niestety dopadła nas angina ropna. I moją 17 miesieczną córcie i mnie. Więc mamy szpital w domu mała dopiero dziś jest z mniejszą gorączką.
Ja na antybiotyku i mała też.

A teraz nie wiem czy to zbieg okoliczności czy reakcja jaką zawsze miałam przy 4 ciążach - :) Ale w każdej na samym początku hcorowałam na angine i w każdej brałam anybiotyk - więc trzymajcie kciuki żeby to jednak objaw ciąży a nie poprostu angina ;p

hej dziewczyny ja mam w piątek dostać @ hehe oby nie dzis jak wstałam dostałam katar i bolą mnie wszystkie mięśnie albo choróbsko albo....;)

Witam dziewuszki :-)
U mnie zamiast śniegu to kapie na głowę ale.. deszcz. Wścieknięta pogoda.:angry:
Łażę w szlafroku i ani tyci tyci nie mam ochoty z niego wyskakiwać.

Anula- tempka wskoczyła na 39,5:blink:

Miłego dnia.

Kobitki rzadziej będę do Was zaglądać teraz, kto wie przy dobrych wiatrach może wcześniej zaczniemy się starać ;) a u nas piękna zima, śnieg od wczoraj wieczór sypie, jest zimno ;) tak jak lubię - Mały dopomina się o wyjście na sanki, ale wolę nie ryzykować z wyjściem żeby nie pogorszyło się :)
Malusiolka, najlepiej jest ich traktować jak powietrze - nie widzę, nie słyszę, chociaż muszę powiedzieć, że pare razy powiedziałam teściom co myślę ( mój mąż tyle razy im to mówił jak mieszkaliśmy z nimi i było jak grochem o ścianę) i oni znają moje zdanie na swój temat i swojego zachowania w stosunku do naszej trójki. Na szczęście wyprowadziliśmy się i mamy ich z głowy. 3mam kciuki za Was żebyście też mogli jak najszybciej uwolnić się od teściów ;)

Malusiolka, a jaką datę mam Ci podać aby trafić na listę?
Kupiłam dziś Prenatal ProBaby, wyczytałam, że ten suplement potrafi być pomocny :) szczególnie dla mężczyzn. Wiecie coś na ten temat?

Też kiedyś mieszkałam z teściami (masakra) życzę odmiany tej sytuacji jak najszybciej!!

m-s, zdrówka :* Oby @ nie pojawiła się :)

CzekaCudy, współczuje Tobie. Zdrówka dla Ciebie i Twojej córeczki :* Widzę, że mamy w tym samym wieku córki :) Moja wczoraj skończyła 17 miesięcy. Od dzisiaj zaczęłam oduczać ją od pampersa. Owszem już od dawna sama potrafi usiąść i zrobić siusiu, ale jak czymś się zajmę to robi w pampersa, ale już nie chce tego. Dlatego też więcej uwagi teraz poświęcam jej i mam nadzieje, że niedługo oduczy się. Dzisiaj do tej pory ma jednego pampersa. Przed popołudniową drzemką wysadziłam ją i teraz po wstaniu, a pampers nadal suchy. A jak u Ciebie z Twoją córką?

Dominika, rozumiem. Po prostu Twoi i moi teście to są dziwni ludzie i zawsze będę stawiać na swoim. Ale skończyło się to :) Któregoś dnia pisałyśmy o tym ile nasze dzieci piją w nocy. Moja od dwóch dni pije 2/3 łyczki. Dzisiaj wstała mi dopiero około 6-tej rano, a poszła spać o 21-wszej i jak wstała, to wzięła 2/3 łyki herbatki i poszła jeszcze spać na 2h :) Jestem zadowolona, bo w końcu sama mogę pospać, a tak wstawała co 2h i to było męczące. A i nie chce za bardzo pić z bidonu woli z kupka i czy nie za wcześnie dla 17 miesięcznego dziecka? Zastanawiam się też czy nie przejść na kubek ze starszą córką. Życzę owocnych staranek :)

Mligocka, &&&&&&& aby się ładnie utrzymała tempka i żebyś zobaczyła niedługo swoje upragnione II kreseczki :*

Ewelinka, u mnie padało przez całą noc i teraz za podwórkiem biało i zimno, aż się nie chce z domu wychodzić :P

Dziewczynki, nie krwawię jeszcze i się martwię :( W sobotę mam wizytę u lekarza i boje się, że jednak będzie zabieg :(

A co dzisiaj robiłyście/robicie na obiad? U mnie zupa krupnik z wczoraj (po małym talerzu zostało) i na drugie danie kotleciki z piesi kurczaka (niby bitki) w sosie - bardzo dobre wyszło + ziemniaki i brokuł :)

AsiaSz, jak chcesz być na liście, to podaj datę @ kiedy ma być, a jak nie wiesz to wtedy dam Ciebie do poczekalni :) Co do teściów to tak masakra. A możesz opisać swoją historię jak z nimi mieszkałaś? Ja właśnie z nimi mieszkam i może Twoja historia w jakimś stopniu mi pomoże. Z góry dziękuję :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry