reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulka <przytul> żadnego nastroju nie popsułaś. Po prostu napisałaś swój problem. Kochana, próbuj ile się da, a może akurat uda Ci się. Nie smuć się już <przytul>

Mychunia, Ty jak zwykle kusisz :P &&&&&& za wieczorek :D:*

nadrobiłam:sorry2:

Ewelinka
- Udreczeni (Haunting in Connetcicut), Byłas na progesteronie?

Aschlee - fajna fasolka, nie moge się doczekać kiedy mój ludek bedzie tak duzy :rofl2:

Blair - miłego chorowania ;-)zapraszam na pierwsza stronę jest tam fotka testu Emaili 7dpo z II kreskami, leć po test 10 i jutro sikasz!!!!!

Asia - juz ja was tak wycałuje że wszystkie chore wrócicie :-D

Olusia - hmm ty już po terminie, a teścik robiłaś?

Anula - sobota dniem narodowego testowania!!!!!!!!!!!

Iwo- dobrze, ogłoszę bliżej weekendu uroczyście Narodowy dzień testowania...
Przyszedł mój Mąż z pracy, przytulił i powiedział, że trudno i nic się nie stało z tym stypendium. Pocieszył mnie troszkę mój pocieszacz.

ja już w domku zrobiłam zakupy i na obiad zjadłam lody śmietankowe z sorbetem wiśniowym :)
ale na normalny obiad mam krokiety z barszczem czerwonym

Anula tulam mocno, może napisz pismo do dziekana albo rektora jeśli termin był niedawno, to może jeszcze uwzględnią, wykręć się sprawami osobistymi albo zdrowotnymi
co do narodowego to Ty, ja, Motylek i chyba któraś jeszcze mamy bliskie terminy @

Ewelinka ja robiłam te Muffiny cytrynowe - Przepis i wychodzą przepyszne!

Iwo kupiłam dziś Auchan testy Pepino 10 po 3,14zł :P ale miałam czekać jeszcze kilka dni. Widziałam ten teścik ale to normalny ciążowy, mi zapał opadł i już zwątpiłam, zaczekam na Narodowy ogłoszony przez Anulkę
chętnie zachoruję na 9miesięcy :)

Kasik to czekamy w napięciu dalej:D

Ostatnia edycja:
reklama
Nadrobić was to wyczyn :-p

Aschleee boskie kiecki
Anula moze sie uda jednak, przykro mi ze sie stresujesz. Ale oby zupełnie niepotrzebnie.

Iwo liczę na Ciebie w tej kwestiiii :)))) i już czekam na to!!!

Kasikz oj odliczamy czas....ach skąd ja to znam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry