• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ania Beata ja też staram się zdrowo odżywiać swoją rodzinkę ale raz na jakiś czas można sobie zaserwować jedno garnkowe danie a uwierz że to jest naprawdę przepyszne ;)
Też zamierzam wprowadzić dla mojego R jakieś witaminki bo coś ostatnio niewyraznie wygląda ale jest zły bo w przyszłym tygodniu znów będzie miał nocki :( a co za tym idzie.. Moje bezsenne noce...
Dzisiaj usnęłam na siedząco.. Straszne..

Ale bym chciała żeby mój R tak dbał o swoje żołnierzyki :D
Mój nie dość że spawa na dole na kopalni w ciężkich warunkach to do tego pali i codziennie pije piwko..

Ewelinka nie wierze... Było by to za piękne..
Ale jak nie przyjdzie do poniedziałku to kupię teścik...
Ależ Ty pyszności zrobiłaś :-):-) Idę do Ciebie

Jejku dziewczyny popijam sobie kawkę i czuję się strasznie rozpalona.. Czy ja czasem nie jestem znów chora???:confused:

Ostatnia edycja:
Iwo, "Powszechnie obowiązująca teoria, z jaką możemy się spotkać, mówi o tym, że największe prawdopodobieństwo na poczęcie dziewczynki jest wtedy, gdy współżyjemy kilka dni przed owulacją. Wtedy to plemniki zawierające chromosom X (decydujące o płci żeńskiej), które są cięższe, mogą dłużej przetrwać w drogach rodnych od plemników zawierających chromosom Y (decydujący o płci męskiej) i mają szansę dotrwać do momentu aż dojrzeje komórka jajowa. Według tej teorii, aby począć chłopca należy poczekać ze współżyciem do owulacji – wtedy to plemniki z chromosomem Y zdecydowanie szybciej poruszające się od tych z chromosomem X, będą pierwsze i dostaną się do jajeczka przed konkurencją". Oczywiscie rowniez inne czynnink wplywaja na plec, zarowno jakosc plemnikow, jak i srodowiska w pochwie, dieta obydwojga rodzicow...

Malusiek, daj koniecznie znac, jak Ci poszlo w sobote.Ja pewnie tez bede jezdzic :). Jutro jedziemy wymienic jego prezent urodzinowy na cos innego (tez bede prowadzic, i sie stresuje, bo pierwszy raz bede jezdzic w te strony). Namowilam go, zeby wymienic jego prezent na nowy odkurzacz..i dal sie namowic:-).Uwierz mi, ze zwiazek z obcokrajowcem nie rozni sie od zwiazku z Polakiem, oprocz tego, ze komunikujemy sie w innym jezyku. D zna dosyc duzo polskich slowek, ale nie potrafi sklecic z tych slowek zdania, wiec czasami mamy smiechu po pachy. On ma rowniez ubaw ze mnie, bo tez czasami cos palne po angielsku, co nie ma w ogole sensu. Mi najbardziej szkoda tylko moich rodzicow, bo wiem, ze czsami chcieliby pogadac z przyszlym zieciem, a tu dupa. Mama ni w zab po angielsku, tata i brat mowia troche. Chociaz z drugiej strony bylismy w tamtym roku cala piatka w Zakopcu, i jakos dalo rade, troche po ang, troche po polsku, troche na migi i jakos dali rade:-)

Ewelinko ja nie brałam nigdy wspomagaczy także nie odpowiem Ci na to pytanie ani też nie mam zielonego pojęcia czy energetyki mogą zaszkodzić żołnierzykom ... :(
Wiem że palenie i picie alkoholu może mieć negatywny wpływ .
Super że wkońcu przyszła do Ciebie @ bo nareszcie wiesz na czym stoisz.. ;)

Ok idę już do Ciebie bo mam mi smaka narobiłaś :D

Karolina - No pewnie - raz na jakiś czas jeszcze nikomu nie zaszkodziło. I pyszne właśnie. :) Co do piwa, to pocieszę cię, że zawiera ono kwas foliowy, który facet też powinien przyjmować w okresie starania się o dziecko. ;)

Ostatnia edycja:
Witam popołudniowa pora ;-)

Aschlee - trzymam kciuki

Witam nowe szaraczki!!!

ja dziś poszłam na bete (po drodze było) i zobaczę jak się zmieniła 28.02 było 825, a teraz lecę na pizzę taka włoska, będę wieczorem pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry