Ja sie spotkalam wczoraj z kolezanka, ktorej nie widzialam ok kilku dobrych miesiecy. Pracowalysmy kiedys razem (tzn w dowoh roznych firmach mieszczacych sie w tym samym budynku) i spedzalysmy godzinna przerwe w pracy razem. Jest 4 lata starsza ode mnie (35 lat). Nasze rozmowy wygladaly tak: ja-dziecko, dziecko, dziecko- ona: kariera, kariera, kariera i absolutnie zero dzieci, przynajmniej narazie. i co? Zaszla w ciaze w pierwszy miesiac od zaprzestania srodkow antykoncepcyjnych . Nie planowali ciazy, ale zdali sie na los i stwierdzili, co bedzie, to bedzie. No i zaszla w ciaze. I gdzie tu sprawiedliwosc? Jak ktos bardzo chce, to sie nie udaje, a jak ktos ma olewke i sie nie stara- to sie udaje
.
Amisia, Ania-Beata- witamy w naszym gronie
Olusia, Ania-Beata, Amisia- jestem pelna podziwu dla Was dziewczyny, i dla wszystkich pozostalych dziewczyn ktore przechoda przez te wszystkie bolace i niebolace badania, walczace do ostatniej krwi o Dzidziusia. Trzymam za Was kciuki mocno, mocno. Napewno kazda z nas wkoncu zostanie Mama i kobietki na tym forum sa dowodem, ze na kazdego wkoncu przyjdzie czas?
Mam pytanie, czy wiek mezczyzny ma znaczenie na jakosc plemnikow
.Amisia, Ania-Beata- witamy w naszym gronie

Olusia, Ania-Beata, Amisia- jestem pelna podziwu dla Was dziewczyny, i dla wszystkich pozostalych dziewczyn ktore przechoda przez te wszystkie bolace i niebolace badania, walczace do ostatniej krwi o Dzidziusia. Trzymam za Was kciuki mocno, mocno. Napewno kazda z nas wkoncu zostanie Mama i kobietki na tym forum sa dowodem, ze na kazdego wkoncu przyjdzie czas?
Mam pytanie, czy wiek mezczyzny ma znaczenie na jakosc plemnikow
. i wez tu zrozum chlopa
?" śmieszny ten mój chłop