reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik, ja robię serowy garnek z "Pomysł na serowy garnek" chyba to było z firmy Winiary :p Nie pamiętam, bo opakowanie już w koszu. `Tam masz wszystko napisane i szybko się robi :)

Letta, dziękuję :* Jazda nawet ok mi idzie, ale nie wiem jak to będzie jeździć z mężem, a nie z instruktorem. Strach na pewno będzie, bo instruktor miał sprzęgło i pedał, aby mi zatrzymać, a tu muszę sama wiedzieć kiedy wcisnąć. Dzisiaj odebrałam prawko, a jeździć dopiero będę w sobotę i napiszę szczerze, że się denerwuje :p Co do wyjazdu, to tak marzy nam się wyjazd zagranicę. I z tego co czytał u Ciebie w poście, to są żłobki/przedszkola Polskie, ale prywatne. Właśnie mi o to chodziło, czy w ogóle są takie szkoły. Dzięki, jak będę potrzebować, to na pewno napiszę. Podziw dla Ciebie. Nie wiem czy zdecydowałabym się na związek z obcokrajowcem :)

Kurde dopiero zauważyłam wiadomość od Aschlee i zaczynam się martwić ;/

Aschlee, co się dzieje? Trzymaj się Kochana, jesteśmy z Tobą cały czas :*

Gochson, też się boje na ten miesiąc/dwa puścić, ale jak nie byłoby innego wyjścia, to nie wiem co bym zrobiła ;/ Mam zaufanie do męża, ale boje się, że ten wyjazd wszystko by zmienił.

Kasik, Ania_Beata, sama nie wiem co mam o tym myśleć.

iwo, nie denerwuj się, bo nie powinnaś <przytul>:* Będzie dobrze.

mychunia, Kochana jesteś :*

reklama
Lette - my serduszka mieliśmy 2dni przed,1dzień przed i w dniu owu potem juz nie, to niby na dziewczynkę?

Anula - jak progesteron wyszedł?

Iwo- o badaniu pisałam na poprzedniej stronie.

Gabis- odpisałam Ci Kochana na PW, przepraszam jeszcze raz, że dopiero teraz...

Maluś miałam ten serowy garnek kilka dni temu bo moja Oliwcia się na niego uparła ale powiem Ci że pyszności :-)
Ja dziewczynki czuję się kiepsko, boli mnie głowa, mam 36,8 temperatury, rozpalona jakaś też jestem no i ciągle brak jakichkolwiek objawów @ ... O co tu już chodzi to nie wiem... :angry:
Wstrętna małpo gdzie się podziewasz??? :wściekła/y:

Blair teraz doczytałam GRATULUJE JUŻ PO CIUCHUTKU PIĘKNY BLADZIOSZEK :D

Ostatnia edycja:
Maluś i Anulka nie wierzę że to fasolinka.. Mówiłam Wam że wątpię w trafność strzału przy stosunku przerywanym ..:-D
Może coś mi się poprzestawiało przez stres czy coś ale ...
Dotykam piersi i bolą przy dotyku jedynie..
Nie nakręcam się bo może jutro albo pojutrze zawitać ale dzisiaj planowo powinna przyjść ale samopoczucie kiepskie, bo głowa mnie boli właśnie sobie kawkę zrobiłam i robię z synkiem zadanie w książeczkach a córka poszła do kościoła na drogę krzyżową bo jest wiebicielką czytania na ambonie :D

reklama
Garnek serowy - omomom! Zjadłabym, ale staramy się z mężem zdrowo odżywiać, więcej warzyw, ryb, owoców. Chociaż od kiedy mąż wyczytał, że czerwone wino dobrze robi na płodność, to sobie chłopina lampkę dziennie strzeli. ;)

Do góry