reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik, ja robię serowy garnek z "Pomysł na serowy garnek" chyba to było z firmy Winiary :P Nie pamiętam, bo opakowanie już w koszu. `Tam masz wszystko napisane i szybko się robi :)

Letta, dziękuję :* Jazda nawet ok mi idzie, ale nie wiem jak to będzie jeździć z mężem, a nie z instruktorem. Strach na pewno będzie, bo instruktor miał sprzęgło i pedał, aby mi zatrzymać, a tu muszę sama wiedzieć kiedy wcisnąć. Dzisiaj odebrałam prawko, a jeździć dopiero będę w sobotę i napiszę szczerze, że się denerwuje :P Co do wyjazdu, to tak marzy nam się wyjazd zagranicę. I z tego co czytał u Ciebie w poście, to są żłobki/przedszkola Polskie, ale prywatne. Właśnie mi o to chodziło, czy w ogóle są takie szkoły. Dzięki, jak będę potrzebować, to na pewno napiszę. Podziw dla Ciebie. Nie wiem czy zdecydowałabym się na związek z obcokrajowcem :)

Kurde dopiero zauważyłam wiadomość od Aschlee i zaczynam się martwić ;/

Aschlee, co się dzieje? Trzymaj się Kochana, jesteśmy z Tobą cały czas :*

Gochson, też się boje na ten miesiąc/dwa puścić, ale jak nie byłoby innego wyjścia, to nie wiem co bym zrobiła ;/ Mam zaufanie do męża, ale boje się, że ten wyjazd wszystko by zmienił.

Kasik, Ania_Beata, sama nie wiem co mam o tym myśleć.

iwo, nie denerwuj się, bo nie powinnaś <przytul>:* Będzie dobrze.

mychunia, Kochana jesteś :*

reklama
Maluś miałam ten serowy garnek kilka dni temu bo moja Oliwcia się na niego uparła ale powiem Ci że pyszności :-)
Ja dziewczynki czuję się kiepsko, boli mnie głowa, mam 36,8 temperatury, rozpalona jakaś też jestem no i ciągle brak jakichkolwiek objawów @ ... O co tu już chodzi to nie wiem... :angry:
Wstrętna małpo gdzie się podziewasz??? :wściekła/y:

Blair teraz doczytałam GRATULUJE JUŻ PO CIUCHUTKU PIĘKNY BLADZIOSZEK :D

Ostatnia edycja:
Maluś i Anulka nie wierzę że to fasolinka.. Mówiłam Wam że wątpię w trafność strzału przy stosunku przerywanym ..:-D
Może coś mi się poprzestawiało przez stres czy coś ale ...
Dotykam piersi i bolą przy dotyku jedynie..
Nie nakręcam się bo może jutro albo pojutrze zawitać ale dzisiaj planowo powinna przyjść ale samopoczucie kiepskie, bo głowa mnie boli właśnie sobie kawkę zrobiłam i robię z synkiem zadanie w książeczkach a córka poszła do kościoła na drogę krzyżową bo jest wiebicielką czytania na ambonie :D

reklama
Garnek serowy - omomom! Zjadłabym, ale staramy się z mężem zdrowo odżywiać, więcej warzyw, ryb, owoców. Chociaż od kiedy mąż wyczytał, że czerwone wino dobrze robi na płodność, to sobie chłopina lampkę dziennie strzeli. ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry