Kochane jesteście :*
Maluś dokładnie nie chcę się nakręcać, pepino mnie trochę skołował, ale już mu nie wierzę

oszukał mnie tak jak Iwo i Anulkę
Gośka ja mam z gratisu z zieloną końcówką z napisami hcg, nie wiem jaką mają czułość, bo nie było napisane...
Iwo sama nie wiem czy tam coś było, wydaje mi się że tak, ale może to tylko psychika ;-)
a Ty jak się czujesz?
Agniecha no te pepino to jakiś szajs niezły...
chorzy faceci to gorzej niż dzieci
Najdziwniejsze jest to że czuję się inaczej niż co miesiąc, nie chodzę wkurzona, nie mam w sobie takiego lęku [przed @ zawsze jestem strachliwa], brzuch mnie nie boli bardzo i w konkretny sposób. Chodzi o to że właśnie czuję się dobrze, krzyż co dziwne boli mnie tak jak na @ ale tylko wtedy jak leżę z gorączką i akurat mam mieć @, (.)(.) też bolą inaczej pieką i bolą tak po bokach i bolą bardziej na noc, brzuch mi nie dokucza, a jak trochę poboli to w inny sposób. I wierzcie mi nie chcę się nakręcać, to nie są objawy wyszukane, tylko nie sposób tego nie zauważyć. Możliwe że lepiej się czuję bo biorę acard...
Czekam do przyszłego tygodnia, bez testów

aha no i zapomniałam dodać że szyjkę mam miękką jak w pierwszej ciąży, a przed @ mam twardą. Natomiast za @ przemawia napięcie podbrzusza