reklama

Staraczki 2014 :)

Nie wiem jak tak mozna powiedziec kobiecie ktora przed chwila stracila Dziecko!!!!!!! Dla nich to tylko plod ale dla nas DZIECKO nie wiem czy to tak ciezko zrozumiec...a wydawalo mi sie ze trafilam na porzadna lekarke...gdybym poszla do innej byc moze Dziecko by zylo:wściekła/y: moglo mi dac do myslenia ze dwoch lekarzy kazalo mi lezec plackiem a ona sie sprzeciwila i kazala chodzic na spacery,baseny itp stwierdzila ze w domu bede smutna...teraz za to k**wa jestem wesola...nie wiem dlaczego wtedy o tym nie pomyslalam...wydawalo mi sie ze lekarzom mozna ufac bo ucza sie zeby ratowac zycie a nie pozbawiac go:no:

reklama
Aschlee mimo ze straciłam dwójkę dzieci, to nie jestem w stanie wyobrazić sobie bólu po stracie dziecka przez taką francę.. Jesteśmy z Tobą i zawsze możesz na nas liczyć :*
Jesteś silna, dobrze zrobiliście że nie odpuściliście i pojechaliście tam do niej, może dzięki temu uchroniliście inne kobiety w ciąży, nie odpuśćcie jej, myślę że sprawa nadaje się do sądu. Wiem że to Ci dziecka nie zwróci, ale lepiej żeby przez tego konowała nie płakała kolejna Aniołkowa Mama
[*]
Po szklistych oczach je poznasz,
po chwiejnym głosie,
po marzeniach w pył obróconych,
sercu na pół złamanym
i ramionach rozpaczliwie pustych
po kołyskach nigdy niewyśpiewanych,
po nocach nieprzespanych,
po imionach nienadanych
i łzach w ukryciu wylanych
po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
po tym wszystkim poznasz Aniołkowe Mamy...

Nie wiem jak tak mozna powiedziec kobiecie ktora przed chwila stracila Dziecko!!!!!!! Dla nich to tylko plod ale dla nas DZIECKO nie wiem czy to tak ciezko zrozumiec...a wydawalo mi sie ze trafilam na porzadna lekarke...gdybym poszla do innej byc moze Dziecko by zylo:wściekła/y: moglo mi dac do myslenia ze dwoch lekarzy kazalo mi lezec plackiem a ona sie sprzeciwila i kazala chodzic na spacery,baseny itp stwierdzila ze w domu bede smutna...teraz za to k**wa jestem wesola...nie wiem dlaczego wtedy o tym nie pomyslalam...wydawalo mi sie ze lekarzom mozna ufac bo ucza sie zeby ratowac zycie a nie pozbawiac go:no:
O Boże, opadła mi szczęka na ziemię:szok:. Jak tak można! Co za wstrętna krowa. Można gdzieś na nią złożyć skargę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry