reklama

Staraczki 2014 :)

Do prawnika pojechal Maz ja nie dalam rady psychicznie...wole zostac w domu.Nie wiem jak przetrwam ten wtorek...po prostu nie realne jest to dla mnie wszystko...skoro ze mna jest wszystko ok i z Dzieckiem tez bylo to do jasnej cholery co sie stalo...

reklama
Siedzę w Ikei i wsuwam torcik z kawą :) a później małe buszowanie

Ewelinka tak, takiego lekarza to że świecą szukać, świetny specjalista i bardzo dobry człowiek.

Gochson, Agniecha straszne to co opowiadacie :(

Mychunia ja nadziei raczej nie mam... a do tego przeżywam sytuację Aschlee i jak przypomnę sobie swoje straty to tracę nadzieję...

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

A tak w ogóle, zrobiłam rano test owu i wyszedł pozytywny, do tego zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny, z tego samego moczu. Nie sugerujcie się testami owu. One wyjdą pozytywne bo hormon lh działa i pomaga w fazie lutealnej przy wydzielaniu innych hormonów dlatego testy owu wyjdą pozytywne. Szkoda nerwów przez takie nakręcanie się.
Mnie boli podbrzusze, pali, od owulacji miałam sluz z przekrwieniem jak poszłam do ubikacji, później kakaowe plamienie ale takie tylko na bieliźnie, ino ino, teraz troszkę wilgotni czuję w środku śluz jest biały, cycochy jeszcze troszkę i wybuchną, już się w staniku nie chcą mieścić. Masakra a luteina jeszcze 6 dni żeby druga faza miała 10 dni.
Testa nie robię jutro ze względu na przesuniętą owulację. Czekam conajmniej do 10-go

Pierwszy raz idę robić smażone śledzie w cieście będzie jazda :rofl2:

Aschlee - bądź dzielna i nie daj się. leki uspokajające jak masz to bierz, pij melisę, to wpłynie na szybszą regenerację organizmu a to teraz jest najważniejsze. No i bądź bez skrupułów, skoro lekarka zawiniły to w jakiś sposób musi za to zapłacić.

Idę robić obiad, czasami tu zerknę. Pościel ze sznurka do ściągnięcia, słońce przygrzewa, w polarku chodziłam na spacerku z psem.

Halo Dziewczynki!

Aschlee-
nie mogę czytać Twoich postów, po prostu nie mogę w to wszystko uwierzyć. Nie wierze w to, co się stało! Boże, żeby w ten wtorek gin zrobił Ci USG i powiedział, że z Dzidzią wszystko dobrze :-( Nie mogę no, ciągle płaczę...

Gochson, Agniecha- straszne co piszecie. Lekarze robią wszystko tak bez emocji, współczucia... ech...

Iwo- ja nie będę robić testów. Poczekam na @, bo wiem, że przyjdzie. Testami nie będę się nakrecac, bo nie chce prezywac tego co w zeszłym miesiącu i zerowej bety.

Blair- ja mimo wszystko licze jeszcze, ze u Ciebie to może być ciąża. Mi nawet w zeszłym cyklu, gdzie beta z krwi wyszla ZERO te testy pepino wychodzily z bladziusienka druga kreska, żenada, co to za testy. Oby u Ciebie było inaczej!

Dzień dobry!
Aschlee cały czas jestem myślami z Tobą i przezywam to strasznie, i nie moge uwierzyć!! Trzymaj się kochana :*

Ja zmęczona po pracy dzień do dupy od rana wszystko się psuło... wrrr jak popsuło się o 9 tak do 14 szwendałam się po hali.. nienawidze bezczynnosci

Buziam Was wszystkie :*

Anula tez bym chciala zeby to sie okazalo tylko zlym snem...lekarze widzieli co sie ze mna dzialo wiec robili badanie i USG 3 razy potem jeszcze USG na cieplote ciala i nic wszystko szare albo na niebiesko...nie wiem ale pozbieranie sie jakos z tego dlugo mi zajmie...kazda reklama pampersow wywoluje u mnie atak histerii i chec rozwalenia tego telewizora...dlaczego jedne kobiety rodza po 8 i wiecej Dzieci a ja nie moge miec 2...robilam wszystko zgodnie z zaleceniami bralam te tabletki,zdrowo sie odzywialam zrezygnowalam z wszystkiego co nie zdrowe...co zrobilam nie tak???

oglądam Interwencję i szczęka mi opadła... w Zduńskiej Woli w szpitalu, kobieta rodziła dziecko, lekarz kładąc się na brzuchu wycisnął jej dziecko, później ciągnął za główkę, urwał pępowinę i dziecko zmarło. K**wa co jest z tymi lekarzami, to rzeźnicy a nie ginekolodzy!

Anulka ja czekam już na @, nie chcę się łudzić, Pepino oszukało i mnie. Brzucho już powoli zaczyna boleć na @
ale dziękuję Kochana :* Ogromnie liczę że pójdziesz do listopdówek :) Mocno zaciskam kciuki :)

Aschlee Kochana nie obwiniaj się! to NIE TWOJA WINA!!! to ta franca jest winna! Gdy już się wszystko unormuje to na pewno znów będziesz się cieszyć błogosławionym stanem :*
był Twój Mąż u prawnika?

Wzięłam się w końcu za mieszkanie, chcę ogarnąć i jutro mieć luzik, możliwe że Teście przyjadą dziś na nocleg bo mają jutro jakąś konferencję czy coś...
W Ikei oczywiście nakupiłam kolejnych pierdółek do domku i pojechałam do BMW Bawaria Motors kupić G prezent na dzień Mężczyzny :)

Aschlee- Kochana przytulam Cię bardzo mocno! :-(

Blair- ja tam wierze w Ciebie jeszcze! Co nakupowałaś w IKEA? A co kupiłaś punkcie G. (hihi!) na dzień mężczyzny? Ja kochana czekam na grudzień i potem na styczeń a potem na luty, i tak w koło...

reklama
Anulka kupiłam pojemniczki do kuchni i odsłonke, chce tam zasadzić szczypiorek, plus jakieś wieszaki, pudełka na przechowywanie pościeli w kanapie.
G kupiłam brelok BMW3
A ja Ci mówię że to wyliczanie zakończsz na listopadzie :)
uploadfromtaptalk1394208468591.jpg

Badałam szyjke, dalej miękka :D

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1394208468591.jpg
    uploadfromtaptalk1394208468591.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 65

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry