reklama

Staraczki 2014 :)

Blair - prosze Cie Skarbie nie badaj szyjki !! dopoki @ nie przyjdzie :tak: a wydaje mi sie ze nie przyjdzie :)
bo jesli jestes w ciazy to to moze prowadzic do infekcji i takich tam ..
A szyjke i tak zaleca sie sprawdzac raz dziennie o tej samej porze poniewaz w ciagu dnia ona sobie wedruje i sie zmienia ..
a jesli jest miekka i otwarta i niska to na @ raczej . Nie wzoruj sie na tym bo czytalam naprawde duzo o tym i kazda kobieta w ciazy miala inaczej i w ogole ..

ja jutro smigam do Ikei :) musimy do sypialni kupic jakis obraz kolorowy i jakies *******ki bo wszystko brazowe i tak smetnie :D
no i do poco albo rollera po jakas szafke do lazienki bo nic jeszcze nie mamy w lazience i wszystko sie wala na parapecie ;/

Aschlee - nie powstrzymuj placzu, przezyj to wszystko po swojemu to jedyny spoosob na to bys mogla sie z czasem z tego otrzasnac .. Szczerze jestem w szoku ze w niemczech tez takie gnoje sie trafiaja .. taki zoorganizowany kraj .. a to byl polski czy niemiecki lekarz ? Coraz czesciej mysle o tym ze rozmowy przy rejestracji na wizyte jak i same rozmowy na wizycie powinny byc nagrywane. to bylby jedyny sposob na to zeby lekarze sie troche utemperowali i zaczeli martwic sie o pacjentow bo bali by sie o swoje tylki .:crazy:

reklama
Wątpliwości zanim zbadam szyjke to ręce myje tak że mało skróry nie zedrę :p
Szyjka jest wysoko, miękka i zamknięta.
Wiem Wiem że może zmieniać położenie :)

Anula uwielbiam takie dodatki! G się pewnie nie spodobają, bo sa babskie, różowe i słodkie :P

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Aschlee - :-( Nie wierzę :-( Nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak się czujesz.. Jeśli tylko będziecie mieć na to siły, to walczcie. Jak można tak powiedzieć kobiecie, która jest w tak traumatycznym momencie? :-(
Ja długo żałowałam, że odpuściłam "lekarzowi" w szpitalu, gdy przyjechałam z krwawieniem w pierwszej ciąży. Cham powiedział mi, że do 10 tygodnia to nie jest ciąża i nic nie zrobił. Nawet nie spytał jakie mamy grupy krwi.

Kochana, okropnie mi przykro, że Was to spotkało :-(

Blair śliczne dodatki :-) ja nigdy nie badalam szyjki bo nie umiem i boje sie ze c os sobit zrobie takim nieumiejetnym badaniem. ..

Aschlee kochana... moze jednak będzie ok... usg to tylko maszyna. .. ja wierze ze może nie wszystko jeszcze stracone...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry