reklama

Staraczki 2014 :)

Letta- straszne jest to co piszesz. Jak w ogóle można w taki sposób traktować pacjentów. Człowiek idzie z myślą, aby mu pomóc, a tu wychodzi na to, że wychodzi z niczym. :wściekła/y:

KasikP- mmm... cincin powiadasz, mniam! :-) Ja wysprzątałam połowę mojej chatki. Jeszcze czeka góra i dokończenie prania. Potem oglądamy film na TVN i ja może w końcu usiade do tej mojej pracy mgr... :angry:

reklama
Iwo ogladalam Udreczonych :-) fajny :-) dzieki za polecenie

Anula ja tez dziś sprzatalam i pralam choc slabo mi szlo bo brzuch bolacy utrudnial. Twoj wykresik jest boski moja Droga ;-)

Udalo mi sie również dzis wkoncu odebrac świadectwo pracy wiec w poniedziałek moge isc do urzedu by miec ubezpieczenie ;-)

Dzis sie dowiedzialam ze nie jestem pierwsza ktora tak skonczyla u tej lekarki dlatego Dziecka nam to nie zwroci ale bedziemy walczyc do upadlego zeby nie skrzywdzila juz nikogo wiecej...Maz dzis rozmawial z kolega w pracy...opowiedzial co sie stalo i wyobrazcie sobie ze jego zona tez do niej chodzila stracila dwie ciaze...przeniosla sie do innej lekarki ta zlecila mase badan i kobieta niedawno urodzila zdrowa Coreczke...Maz dostal od niego namiary na ich lekarke...Nie wiem dlaczego nie dalo mi do myslenia ze ona tylko USG robila i na tym koniec przeciez mierzy sie cisnienie,bada oprocz USG,zleca badania krwi...Powoli to wszystko zaczyna do mnie docierac,mysle nad tym wszystkim i wiem ze ona oprocz USG dla zdrowia mojego Dziecka nie zrobila nic...w klinikach sie starali ratowac od samego poczatku a ona zaprzepascila to wszystko.Przepraszam ze wprowadzam tu taka atmosfere.Mysle ze lepiej bedzie ze wroce na forum jak troche juz ochlone...i tak nie potrafie teraz sie na niczym skupic a wprowadzam tu tylko ponura atmosfere...Sciskam Was wszystkie jestescie Wielkie i dziekuje Wam za to ze Was Mam...bez Was chyba bym tego nie przetrwala...Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a ja mam pytanie? Jak sie przepusuje tabletki antykoncepcyjne w Polsce? Czy lekarz przepusuje tabletki po przeprowadzonych badaniach jak krew, itd, czy bez żadnych badań? Ile kosztują tabletki antykoncepcyjne, jeśli mogę spytać?

Ja tylko na chwilę bo mam urwanie głowy, Rodzice G zaraz przyjeżdżają.
Aschlee nie dochodzi nigdzie, proszę, po to tu jesteśmy! Żeby dzielić się radością i smutkiem :*

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ewelinka- u mnie takie maratony sprzątania typowe przed @, więc wiadomo co będzie mimo pięknego wykresu. :sorry2: Ale ty bierzesz tych witaminek Kochana, super! Fasolka po takiej porcji na pewno zagości u Ciebie!

Aschlee
- zostań z nami Kochana! Ty potrzebujesz nas, a my Ciebie!

Po prostu czuje ze musze sie jak najszybciej pozbierac i walczyc...dla mojego Aniolka i dla innych kobiet...zeby nigdy wiecej nie zostaly przez nia skrzywdzone.Tylko ze to nie jest takie latwe...

Letta moja ''lekarka'' zapisała bez rzadnych badań ot chciałam to dała to był krążek NuvaRing czy jakoś tak. Brałam to z 2, 3 miesiące i przestałam wogóle stosować anty pod postacią hormonów. Koszt jak dobrze pamiętam z 50-60 zł

Aschle jeśli odejście z forum ci pomoże zrób tak jak podpowiada ci serce.

Anula niech zgadnę oglądasz Listy do M ??:-)
Sprzątaj sprzątaj w końcu jesteś Panią domu;-)
A już niedługo nie będziesz mieć czasu na nic:tak:
Moja mgr leży w koncie od 2 lat....
Jakie wtaminy bierzecie?
Co znaczy sprzątanie przed @ ?????:szok: Jestem chyba jakaś inna
Wasze zdrowie laseczki moje !!!!!:-D

reklama
Aschlee25 - nie uciekaj ;-) wszystkim nam jest bardzo przykro z powodu tego to się stało, jeśli to wina lekarki to rzeczywiście nie odpuszczajcie, ale mogło tez być tak ze z dziecko nie było w stanie się dalej rozwijać i myślę ze przede wszystkim musisz się dowiedzieć co się stało
W takiej chwili większość starających się od dłuższego czasu sobie pomyśli ze zajście w ciąże po długiej walce o II kreski to nie wszystko bo okazuje się ze jednak utrzymanie ciąży tez może być wyzwaniem jeszcze większym, każdy chciałby cos powiedzieć pocieszyć ale nie wiadomo jak...i co będzie na miejscu
Musi troszkę czasu upłynąć i będziesz się czuła lepiej, o dzieciaczku nigdy nie zapomnisz zawsze będzie w Twoim sercu, a mówią tez ze dzieci nie odchodzą na zawsze tylko zmieniają swoja datę pojawienia się na tym świecie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry