reklama

Staraczki 2014 :)

KasikP- ja w ramach PMS zawsze mam tak, że sprzątam jak szalona. Po prostu wtedy działam jak nakręcona. Nie wiem jak Ci to wyjaśnić :-)Tak oglądamy Listy do M. i przeglądam już materiały z książek potrzebne do rozpoczęcia 3-go rozdziału mojej pracy.

reklama
Dziewczynki czytam na bierzaco ale nie mam glowy zeby odpisac kazdej po koleji.

Aschle nie odchodz :-(

Jestem pijana! Pierwszy raz od 4 lat jestem pijana. O jaaacie ;-)
A jeszcze musze nas spakowac.

Asiu jak na pijaną powiem Ci że całkiem logicznie piszesz ;-)

Anula ja też tak mam że przed okresem dużo sprzątam ;-D myje co chwila podłogi, okna... znam to ;D
a witaminek wcale tak dużo nie biorę ;-)

Anula a to wszystko wyjaśnia ja nie miałam nigdy PMS:tak:
No proszę zawzięta bestia z Ciebie ;-)
Asik tylko żeby Cię jutro głowa na podróż nie bolała bo szampan jest zdradziecki ;-)

Ewelinka- ooo, to fajnie, ze rozumiesz wzmożone sprzątanie przed @, bo jak KasikP napisała zdziwiona jak to sprzątam przed @, to wtedy ja poczułam się jakaś inna, hihi :-D

Asiu- pakuj Was tam i jak pijana jesteś to w między czasie jeszcze wskocz na Szyma! iiiiaaaa! :-)

Dziewczyny ale Wy postów produkujecie! :szok: Ja jak wracam z pracy autobusem to czytam a później w domu ale jest niemożliwością przeczytania wszystkiego, musialabym cały dzień siedzieć bo ciągle się coś pojawia...
Też oglądam Listy do M :)
Blair - faktycznie lepiej testować w dniu @ ale czasem ciężko się powstrzymać. Jednak lepsze dla naszego zdrowia psychicznego byłoby czekać, a nie się nakręcać, ale trzeba mieć stalowe nerwy ... Mi zawsze prawie puszczają i już bym chciała wiedzieć, później jestem zła na siebie, ze się nakręciłam.

reklama
Witam.:-)
A mnie dzisiaj dopadł okresowy ból brzucha, cały dzień przeleżałam.
Jedynie na 19 udało mi się dowlec do kościoła na drogę krzyżową.
Jutro do pracy na dniówkę, lecę kimać.
Buziam Wszystkie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry