reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
jussastar -ale do testowania to i tak masz nie daleko ;-)

moja beta z wczoraj: [TABLE="class: standardTable"]
[TR]
[TD]beta-HCG[/TD]
[TD]5826[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
(28.06 6 dni temu było 825)

Amisia221 trzymam kciuki za udana IUI... :-)

Blair87 a moze nie wszystko stracone jeszcze?;-)

Aschlee25 i dobrze zrobilas !! nie bedzie juz krzywdzic innych... ile babek musialo cos podobnego spotkac.. .ech.. brak slow... tez bym dala w pysk takiej babie... kuzwa ale by tam lecialy odglosy... ostatnio stalam sie troszke pyskata wiec kuzwa nie podarowalabym tej babie o nie !!

Powiem wam ze nie tylko ginekolodzy sa tacy inni lekarze tez... polowa tych ludzi w ogole nie powinna pracowac w zawodzie i pracowac w szpitalu czy w klinikach jakis albo w przychodni... nie wszyscy sie do tego nadaja... na moim oddziale jest jedna pani doktor ktora faktycznie zrobi wszystko by pacjentowi pomoc a reszta to strzelic w pysk i powiedziec spier... nie wspomne tutaj o ordynatorze ktory jets taki glupim ciulem ze po prostu jak widze jego gebe to normalnie mam dosc... jest beznadziejny, bolesny, chaotyczny itd.. w ogole w szpitalu na oddzialach czy na kotarzu widze tych lekarzy to normalnie mnie czepie.. bylam swiadkiem jak zmarlo dziecko tygodniowe a lekarz do matki ktora w rozpaczy takie zycie i kolej zeczy, myslalam ze po prostu zrabie ta lekarke... jak tak mozna powiedziec do rodzica ktore stracilo dziecko? nosz kuz... az zle slowa cisna mi sie na jezyk... .LEKARZY NIE OBCHODZI ZDROWIE KOBIETY I DZIECKA ORAZ MEZYCZYZNY TYLKO KASA !!!!!!! KASA JEST NAJWAZNIEJSZA I TYSIAC ETATOW ....

goska03 super beta.... ladnie przyrosla...:-)

A ja mam lenia na sprzatanie i przed @ i po ... he he ..

Aschlee25 trzymaj sie kochana!!

Olusia co tam u Ciebie ??:-)
Anula no właśnie się zastanawiam bo tak nagle poszłam w dół i takie spadki :tak:
do tego dzisiaj na paznokciach też mi dziewczyny powiedziały że schudłam dużo
Anula od dziś codziennie kręć hula hope to pewnie po tym :-D
Asia nam znikła oby się jeszcze odezwała przed wyjazdem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry