reklama

Staraczki 2014 :)

Anula... ale nam powiedziałaś:-( Adaś zaoferuję ci punkt GGG :-D:-D
Asiu
miłego pobytu i owocnej pracy :tak: i dużo dużo słońca !!!!:-)

To ja tez idę spać dobranoc laseczki do jutra :-)

reklama
Anula – Twój wykres też ładny i też 9dpo J To będziemy testować razem…
Goska – gratuluję!!
Kasik – ty Wy jakieś wpsólne ćwiczenia macie? J Ja na rowerku jeżdże oglądając tv hehe J
Asia - powodzenia J
Ewelinka – za 1 miesiąc 15 zł, 3miesiące 30 zł, za 6 miesięcy 60. Ja mam na 3 na razie. Może się uda i nie trzeba już będzie chociaż później można mieć kalendarzyk ciąży jak się uda.

Nie mam szans na nadrobienie;( pozdrawiam z Zakopca. Ja wlasnie pracuje;( uroki swojej firmy;(
Dzis przyszla @. Niestety nie wiem czy w tym cyklu zdazymy sie spotkac w owulacje;(

Witajcie Dziewczynki- już temperatura powoli spada, wiec mówiłam Wam, ze nic z tego jak zawsze :-( Dlatego wole i Was i siebie nie nakręcać, bo potem bardziej boli... :-(

Asiu-
spokojnej podróży- daj znac jak będziecie na miejscu. :tak:

Jussastar- niee, każda z nas wykonuje swoja ulubiona aktywność. KasikP np. idzie na fitness a ja krece w domku przedz TV hulla- hopem, bo lubie to a i mam skłonność do boczków, więc też dlatego ;-)

Kasikz- przykro mi z powodu @. Nie tak miało być :-( Obyscie teraz się spotkali w odpowiednim czasie i skonczylo się dwoma kreseczkami. :tak: Udanego odpoczynku!

Ja się powoli szykuje i jedziemy z Mamą do 3miasta. Mój Mąż już mi zostawił prezent na dzień Kobiet. Wiedział, że jadę na zakupy, więc zostawił mi kopertkę z pieniążkami, abym sobie coś sama wybrała do ubrania i kupiła :laugh2: Może jest to mało romantyczne, ale przynajmniej praktyczne, a ja lubie takie praktyczne prezenty! ;-) A Was moje Drogie już Mężusiowie przywitali prezentami?

Witammm sie.

Kaca brak :D

Anulka przykro mi ale wlasciwie puki @ nie przyjdzie to bede trzymac kciuki.

Fajny prezent. Ja wstaje wlasnie z wyrka bo jade po mame. Szym spi jak zabity. .mam nadzieje ze ruszymy zgodnie z planiem ok 9 jak nie to coz :-) wlasciwie nic sie nie stanie. Nigdzie sie nie spieszymy.

Dziewczynki dla kazdej z osobna calusy z okazji Dnia Kobiet.
Buzi

Witam w naszym pięknym dniu :D

U mnie temp dalej w dół więc koniec złudzeń.

Asia stosunkowo udanego i owocnego wyjazdu :)

Kasik podbijemy w takim razie grudniowki :)

Anula taki spadek to nie spadek :)

Miłego dnia :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i Ja:tak:
U mnie też temperatura w dół:-(:-(ehhhh
Asiu szczęśliwej drogi i napisz do Nas koniecznie jak już dojedziecie;-)
Planowaliście jechać do Częstochowy więc będziecie przejeżdzać koło mnie:tak:
My nie obchodzimy ani walentynek ani Dnia Kobiet - Ja uważam że dzień kobiet powinnam mieć cały rok:tak:
Ale w tym roku wyjątkowo dostałam pysznego buziaka i pakiet zabiegó do spa żebym zadzwoniła wybrała co chce i potwierdziłą termin;-)
Mąż wysyła Mnie na zakupy ale samej to Mi się nie chce:-(
Anula szkoda że tak daleko mieszkasz kup sobie łądną bieliznę adaś się ucieszy:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry